ERA I MEMO O VESNI: Hvala bogu, otišla je sotona!

Ojdanić je izbacivanje Rivasove prokomentarisao rečima: "Ko drugom jamu kopa sam u nju upada. Zlo radi, zlo će ti se vratiti", a pevač i slikar su zaključili da im je žao što je sa "Farme" otišla i Božinovska

  • 2

Nakon što su Vesna i Goca sinoć izbačene sa "Farme" nakon što su se potukle, ostali farmeri su zadovoljni razvojem događaja, a naročito Memo i Era koji su bili presrećni što je Rivasova sa kojom su se više puta posvađali, napokon napustila imanje u Lisoviću.

Slikar i pevač su konstatovali da im je žao što je Božinovska diskvalifikovana ali i da je Vesna dobila ono što je zaslužila.

- Drago mi je što je sotona otišla. Zamislii ti njeno pljuvanje. Tebi je napravila problem, Ero. Moglu su da te izbace i smejala ti se. Kakav je to čovek - rekao je Memo koji je nakon tuče skakao od sreće, a Ojdanić je dodao: "Ko drugom jamu kopa sam u nju upada. Zlo radi, zlo će ti se vratiti. To je moj moto".

Na kraju se njima dvojici u dvorištu pridružio i Ša koji je "potkačio" Radojku:

"Ona se klela u Gocu, a nije na kraju došla ni da je isprati, poljubi".

(Telegraf.rs/Kurir)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zigmund

    9. jun 2013 | 14:08

    Bagro jedna!

  • N.Bgd

    10. jun 2013 | 11:45

    Da li ima veceg zla od ovog Meme?Ako je neko sotona to je on.Ogovara tog istog Eru,a sada mu se slihta,a tako radi i sa ostalima.Nocas je prozivao Tarota nazivajuci ga krmkom,a znamo sta on i njegovi misle o krmcima i koja je to negativna kon otacija.Da ne pricamo o pretnjama kako ce mu se krvi napiti.Jutros slusam Ekrema,kao tesi Memu,ne treba da se boje jer su ovde medju nama,strasno.Nisam mogla da verujem sta slusam i taj isti nadje Vesnu da odgovara.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA