UPLAKANA STANIJA: Filipe, beži od mene, neću više da te trpim!

Starleta je napala svog dečka Filipa jer je ostao 20 minuta u WC-u, dok je ona sama pila kafu napolju. Stanija je počela da vređa manekena, a ni on joj nije ostao dužan

  • 0

Stanija i Filip nastavljaju svoju sagu pred milionima gledalaca. Naime, starleta i maneken su se svađali zbog toga što je Filip ostao 20 minuta duže u WC-u, dok je ona sama napolju pila kafu. Starleta je poludela zato što Filip ne poštuje dogovor da zajedno piju kafu, te je upala u kuću, izvela ga napolje, počela da viče na njega i plače, a histerisanje je propraćeno veoma burnom gestikulacijom. 

- Filipe, nemoj to više da mi radiš, ne želim da te trpim. Meni je jutarnja kafa najbitnija, beži od mene sada, skloni se, neću da te gledam! Ti ćeš biti isti ovakav napolju i ja ne mogu više. Ne poštuješ dogovor i ja sama sedim napolju i čekam te, dok se ti briješ i pereš zube. Ne daš mi da pijem sa nekim drugim kafu, a onda moram da te čekam sto godina- vikala je i psovala uplakana Stanija, dok ju je Filip smirivao.

- Stanija, smiri se i ne nerviraj se. Ti ne znaš šta ovim vikanjem radiš, opet će tvoj brat da govori da sam monstrum. Nemoj da radiš to, ne viči na mene, već mi lepo sve reci mirnim tonom. Neću da se svađam, rekao sam da me čekaš za kafu da ne bi bila sama, jer ustaješ rano i nemaš sa kim da piješ, te želim da ti pravim društvo - objasnio joj je Filip.

Svađa je nastavljena na livadi ispred kuće, a ostali ukućani smejali su se i ogovarali zaljubljeni par, dok je Ljuba rekla da joj je neprijatno pored njih dvoje jer se stalno svađaju. Podsetimo, ovaj ljubavni par redovno gledaocima pruža pravo zadovoljstvo simulirajući seks, a onda se u roku od deset minuta posvađaju. 

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA