VESNA: Stanija, bolesna si, idi kod lekara! (VIDEO)

Pevačica se naljutila na starletu zato što se ona nije radovala veridbi Danijela i Jovane

  • 6

Farmeri su dobili zadatak suđenje, a Jovana je navodno tužila Staniju, pošto se ona nije obradovala njenoj veridbi.

- Kada ti je stavio prsten, ja sam se naježila. Znam koliko je devojkama bitan trenutak... Ja lično ne bih volela da se to meni desi na "Farmi". Mislim da je između vas iskrena ljubav. Kada se to odigralo, ja više nisam gledala vas, gledala sam sebe i ostale kako se provodimo, jedino taj trenutak... - rekla je starleta.

Ljuba se našla u ulozi sudije, a ostali farmeri su bili porota.

Vesna Rivas je poželela nešto da doda, pa je iskoristila priliku da kaže Staniji šta misli.

- Pitanje je samo... Devojko, da li si ti svesna? Da li si ti svesna da ovde postoji kolektiv? Da li si ijednog trenutka bila svesna ikog od nas, sem sebe i ličnog ega? Ovo je više paranoja šta radiš svima nama! Devojko, za tebe postoji samo ova kamera, tamo neko u spoljnom svetu, interesuje te samo šta se piše u spoljnom svetu...Ne da nas ne doživljavaš, nego nas samo vređaš! Ovo je bolesno, tebi treba lekar! Ti ovde odrađuješ nešto što te čeka sutra... žalosno i bolesno - rekla je pevačica.

Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs/Puls)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ada

    25. jun 2013 | 10:37

    ko jos drzi ovu Vesnu na farmi nije mi jasno,ocigledno je da zena nije normalna da joij treba pomoc,jer da joj ne valja samo stanija pa uredu,ali njoj ne valja niko na ovoj planeti,i sa svakim bi da se svadja. Dali je prosao jedan dan da ona nije sebe obrukala?

  • kris

    25. jun 2013 | 12:30

    Ova zena nije normalna. Takvu bljuvotine nekome reci, samo zato sto se boji da joj pare ne izmaknu iz ruke. E moja Vesna, ti si uskoro napolju. Ipak ce ti Stanija prije vidjet ledja nego ti njoj.

  • jeja

    25. jun 2013 | 21:46

    vesna je grozna zena zaista, ali ovaj put je u pravu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA