ERA STANIJI: Srbija je tebi dala pasoš, a ti mrziš srpske narodnjake! (VIDEO)

"Moj otac je izgubio život za ovu zemlju! Ja slušam srpski folk, ali ne slušam tvoje pesme i tačka! - uznemireno je rekla starleta, dok je Ojdanićev napadački stav zauzela i Vesna Rivas

  • 7

Kako je farmerima sve bliži ček sa 50.000 evra, odnosi među njima su zategnutiji iz dana u dan, dok su neki počeli i da se služe nečasnim sredstvima, kao što su prozivke na račun porekla i nacionalnosti. Ovoga puta okršaj je napravio Era.

Ojdanić je starleti posebno zamerio što ne voli srpske narodne pesme, dok se ona branila stavom da u stvari ne voli samo njegove, jer, kako kaže, ne sluša tu muziku, iako poštuje njegovu karijeru.

- Čim počnu narodnjaci, ti se pokupiš i odeš - rekao je Era, na šta se ubacila Vesna Rivas i dodala da Stanija ima tuđe državljanstvo i da zato ne voli srpsku muziku.

- Mene ona nervira jer ona mrzi što se ta muzika zove srpski folk! A ova Srbija majka je njoj dala pasoš, i primila i nju i majku i brata - rekao je Era, da bi ga starleta žustro prekinula:

- Ero, nemoj mi na te fore i fazone, moj otac je izgubio život za ovu zemlju! Ja slušam srpski folk, ali ne slušam tvoje pesme i tačka! - uznemireno je rekla Stanija.

Premotajte video na 14. minut i ocenite da li je Era preterao:

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milunher

    28. jun 2013 | 12:15

    I ja ne slusam Eru,Vesnu,Karan,Gocu to su bljak pesme ali sam Srbin i rodoljub i to veci od njih.Stanci samo napred ne mogu ti ovi olosi i protuve nista.Da stvarno nesto vrede i imaju ime i prezime kako oni kazu pevali bi po tezgama i zaradjivali pare a ne bi ovde cistili svinsku i govedju balegu.

  • Bosnjak

    28. jun 2013 | 17:35

    Ero jeb...te narodna muzika ,ko to jos slusa osim teski alkoholicari i penzioneri.Svaka cast Staniji,odjebala ih je sve na najbolji moguci nacin i svesni su oni da se oko nje okrece farma a ovi ostali ko socijalni slucajevi.Bravo Stano samo ih przi to je hrvatska krv,jer matiras srbijance ko Kassparov !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA