Senzacionalno: Adel ima "kućni seksi video"!?

Fotograf Žan Klod Elfas tvrdi da ima video prepun scena seksa popularne pevačice. Portal Public objavio da će taj sadržaj biti objavljen za vikend!

  • 0

Najnoviji trač koji trese američke medije je da  Adel ima ima svoj privatni seksi video snimak. Dobitnica šest Gremija, navodno je svoj kućni video snimala sa bivšim dečkom.

Naime, paparaco fotograf  Žan Klod Elfas objavio je na svom blogu da ima fotografije, pa čak i video prepun scena seksa popularne pevačice. Portal Public objavio je da i oni poseduju fotografije i da će taj sadržaj biti objavljen za vikend.

Priča se najpre prenela francuskim portalima, dok se štampa u Britaniji, gde pevačica živi, još uvek nije pozabavila navodnim porno snimkom.

Adel je pre samo nekoliko dana napisala na svom Tviter profilu "Mrzim paparace", pa se spekuliše da je prethodno bila ucenjivana od strane Žana Kloda Elfasa zbog ovog kućnog videa.

(A.V. / Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA