Aca Lukas otvara Sabor trubača u Guči!

- Velika mi je čast da otvorim najveći festival u Srbiji. Koncert će biti sličan onom na "Marakani", ali prirediću mnogo iznenađenja publici. Osim mog "Folk haus benda", na bini će biti i trubači - kaže Aca Lukas, i dodaje da će ovih dana napraviti nove, trubačke aranžmane za nekoliko svojih pesama.

  • 3

Aca Lukas, nakon spektakularnog koncerta održanog na "Marakani", otvoriće svojim nastupom Sabor trubača u Guči i 5. avgusta žestokim ritmom najaviće četiri dana dobre zabave, budući da Emir Kusturica nastupa sa svojim "No smoking orkestrom" 8. avgusta i Dejan Petrović 10. avgusta, a Goran Bregović ga zatvara.

- Velika mi je čast da otvorim najveći festival u Srbiji. Posebno mi je drago što ja otvaram Guču, a Goran Bregović je zatvara. Koncert će biti sličan onom na "Marakani", ali prirediću mnogo iznenađenja publici. Osim mog "Folk haus benda", na bini će biti i trubači - kaže Aca Lukas, i dodaje da će ovih dana napraviti nove, trubačke aranžmane za nekoliko svojih pesama.

Pevač ističe da je Sabor u Guči veoma bitan u promovisanju naše zemlje.

S jedne strane strani turisti uživaju u tipičnom srpskom provodu koji podrazumeva: kafanu, veselje, pečenje i piće, a s druge strane u Guči se kroz izložbe, folklor i ostale umetničke manifestacije promoviše naša tradicija- rekao je Aca.

(A. Č. / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ralexic

    3. jul 2013 | 17:58

    TU CAST TREBA DA IMA NEKI ALHOS A NARKOMANI DA OTVARAJU EGZIT.SVAKO U SVOJE JATO.

  • Sesili

    2. jul 2013 | 14:29

    Hoce li se karte deliti kao i za Marakanu???? Dosta bre tvojih folova!!!

  • vukašin

    4. jul 2013 | 12:36

    Čovek je pravi trubač pa nečudi da je na Guči. Dobro svira tromblon.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA