JOVANA: Staniju i Filipa neću zvati na svadbu, ti licemeri ne postoje za mene!

Lepa misica otkriva da će svadba sa Danijelom biti u oktobru, da je on ljubav njenog života, a njena porodica jedva čeka da ga upozna i ugosti niškim specijalitetima

  • 10

Lepa misica nakon izlaska sa "Farme" za Telegraf kaže da zaista voli Danijela, jer je on ljubav njenog života, te da će svadba biti u oktobru, ali da Stanija i Filip nisu dobrodošli, budući da su licemerni i neiskreni prijatelji. Jovana jedva čeka da Danijela ugosti u Nišu i predstevi mu specijalitete, a porodica je presrećna zbog njenog izbora.

 

- Desila mi se prava, istinska ljubav, o kojoj sam sanjala. Danijel je čovek mog života. Ljubav je pokazao na "Farmi", a u ovom realnom životu, to će sigurno biti sve lepše, bolje i bez tenzije kao i osećaja da vas stalno neko posmatra. Mi smo našu ljubav testirali na imanju gde su uslovi nemogući i teški za održavanje veze. Sebe sam iskreno dala toj vezi, a od nje dobijam maksimum. Venčanje će biti kruna naše ljubavi i ono će se desiti u oktobru, naravno termin ćemo definisati zajedno sa našim porodicama. Svi farmeri biće pozvani, sem neiskrenih i licemernih ljudi, a to su Stanija i Filip - kaže misica za Telegraf, i dodaje da je bilo teško održati vezu pod takvim uslovima na imanju.

 

 

- Na imanju sam bila napeta i mala sam ružne snove i košmare. Postala sam nervozna i apatična, bežala sam od svih, pa i od same sebe, da me ne vide u takvom stanju. Danijel je to primetio iako ja time nisam htela da ga opterećujem, pa je i kod njega stvaralo određenu dozu napetosti. To je trajalo nekoliko dana, dok mu nisam objasnila šta me muči i tu sam dobila njegovu podršku i maksimalno razumevanje.

 

Na pitanje da li je bilo čuvenog seksa pod jorganom o kojem priča javnost, Jovana je izbegla odgovor i temu skrenula na emocije, za koje tvrdi da su jake od početka veze. Nikolićeva tvrdi da Danijel ima mnogo šanse da pobedi, a o vezi Filipa i Stanije uopšte ne želi da razmišlja, budući da oni za nju ne postoje.

 

- Da bi čovek o nekome imao dobro ili loše mišljenje, mora da ima emocije pozitivne ili negativne. Ja za njih nemam nikakve emocije, tako da nemam nikakvo mišljenje. Oni za mene ne postoje - kaže mlada Jovana.

 

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kris

    3. jul 2013 | 17:33

    Izjeda te ljubomora. Uspori malo, nije dobro za ljepotu.

  • sneki

    3. jul 2013 | 22:13

    TE SVADBE NECE BITI TO JE SIGURNO , LJUBA NEMA STA DA PRICA OTIMA ZENI MUZA KOJI JE OTAC 4 DECE , E TO JE TO NJENO POSTENJE.STANIJA JE NEVINASCE ZA SVE NJIH NA FARMI

  • njanja

    3. jul 2013 | 20:22

    Ma daaaaaj, zasto favorizujete ovu, da ne kazem sta...?! Lepa misica... Nije nego! Promenila je frajera i frajera i to samo na farmi, a o realnom svetu da ne pricamo... Budite objektivni!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA