Top 5 najvećih svađa na "Farmi" (VIDEO)

Od tuče Goce i Vesne, do žestoke svađe Stanije i Filipa, pogledajte koji su konflikti obeležili četvrtu sezonu popularnog rijalitija

  • 0

U nedelje uveče završava se četvrto izdanje rijalitija "Farma". Tokom više od sto dana na imanju u Lisoviću izdešavalo se mnogo toga. od ljubavi, druženja, pa do svađa i tuča.

Predstavljamo vam najveće svađe popularnog rijalitija televizije "Pink".

TUČA VESNE RIVAS I GOCE BOŽINOVSKE

Možda i najskandalozniji momenat na "Farmi" desio pre skoro mesec dana, kada su potukle Vesna Rivas i Goca Božinovska. Pevačice, koje su se tokom rijalitija više puta svađale, prvo su razmenile ružne reči da bi potom došlo do fizičkog okršaja.

Goca Božinovska je prišla Vesni i dodirnula je za stomak zbog čega je Rivasova koleginicu počupala i počele su jedna drugu da udaraju i čupaju. I jedna i druga su vidno potresene nakon ovog incidenta i krenule su da plaču. Pevačice su istog momenta "zaradile" disfalifikaciju, da bi se sledeće večeri vratile "Farmu".

Pogledajte tuču Vesne Rivas i Goce Božinovske:

ZORICA UDARILA STANIJU

Tokom "Farme" desila se i žestoka između Zorice Marković i Stanije Dobrojević. Posle verbalnog konflikta sa starletom, folk pevačica je potpuno izgubila živce i polila je pivom, a zatim ju je počupala za kosu i udarila je u glavu, zbog čega je izbačena sa "Farme". Nakon izlaska iz rijalitija, Markovićeva je demantovala da se tukla sa Stanijom, jer da jeste, kako kaže, ubila bi je od batina.

Okršaj Stanije i Zorice:

ŽESTOKA SVAĐA STANIJE I FILIPA

Stanija Dobrojević i Filip Panajotović teško su se posvađali na žurki farmera. Pomentnju je uneo Darko Lazić, koji je manekenu preneo neke stvari vezane za starletu. Staniji je to izuzetno zasmetalo i napala je svog dečka. Dobrojevićeva je nazvala Panajotovića p*derom, a maneken starletu ku*vom.

Pogledajte svađu Stanije i Filipa:

VESNA I ŠA SE MEĐUSOBNO PSOVALI

Vesna Rivas i reper Ša imali su žestoku raspravu za stolom, koja je bila "bogata" vulgarnostima. Hiphoper je kritikovao pevačicu da je drska i svađalačkog tipa. Vesna je takođe imala velike zamerke na račun repera Ša.

Vesna protiv repera Ša:

LJUBA PRETILA VESNI DA ĆE JOJ POLOMITI NOGE

Ne postoji farmer s kojim se nije verbalno pokoškala Vesna Rivas. Pevačica je tokom trajanja rijalitija izjavama propisno iznervirala Ljubu Subotić Pantović, što je bodibilderki posebno zasmetalo.

- Ona je meni rekla da mi je majka kreten i da je pogrešila što nije abortirala. Moja majka ne zaslužuje da se nađe u ustima jednog govneta, kao ni Zorica Marković sa svojim baj-pasom, a ni deca Saške Karan. Sve je ovo pokušaj da ona negde kolo vodi i sve želi da nas provocira, a ona je jedno obično govno. Vesna ti si jedna pič*etina, a ja ću svakome ko me uzme u usta, moju majku, mog psa i konja, zube ću mu izbiti i jezik iščupati. Vesna, ti ćeš iz kuće izaći samo ako budeš imala noge, je*em ti mater u pi*ku - zapretila je Ljuba.

Ljuba htela da "zgromi" Vesnu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA