GRAND: Stanija laže da smo publiku zvali da glasa za Mema! (VIDEO)

Čelnici "Grand" produkcije izdali su saopštenje u kojem kategorički demantuju starletine navode da je koncert Amara Jašarspahića iskorišćen ikako bi se publika pozvala da svojim glasovima omogući Memu Haljevcu pobedu na "Farmi"

  • 2

Čelnici "Grand" produkcije demantovali su izlaganje Stanije Dobrojević u emisiji "Narod pita", koja je između ostalog rekla da je koncert Amara Jašarspahića u Kaknju iskorišćen da se pruži podrška Sulejmanu Memu Haljevcu da pobedi u rijalitiju "Farma".

- Imala sam informaciju da sam bila favorit i najjača sa glasovima od prvog dana pa skoro do poslednjeg. Memo jeste bio mnogo jak, ali u trenutku kada je neko rekao publici da izvade telefone i da glasaju za njega, Memo je na kraju ubedljivo pobedio - rekla je Stanija, koja nije precizirala o kom događaju je reč, ali je očigledno da je mislila da je govorila o koncertu Amara Jašarspahića u Kaknju, koji je održan u nedelju uveče u isto vreme kada i finale "Farme".

Čelnici "Grand" produkcije izdali su saopštenje u kojem kategorički demantuju starletine navode.

- Povodom izjave Stanije Dobrojević da je koncert Amara Gileta Jasarspahica u Kaknju, između ostalog, iskorišćen i kako bi se publika pozvala da svojim glasovima omogući Memu Haljevcu pobedu na "Farmi", odgovorno tvrdimo da je reč o notornoj laži i neistini. Koncert u Kaknju bio je poklon rodnom gradu ovogodišnjeg pobednika "Zvezde Granda" i osim slavljeničke, nije bilo druge konotacije. Niko tokom koncerta nijednom rečju nije spomenuo "Farmu", niti bilo koje ime učesnika rijalitija, što može potvrditi 40.000 ljudi koliko ih je u nedelju uveče bilo na "Gradskom stadionu", kao i čelnici "Grand" produkcije, Saša Popović i Žika Jakšić" - stoji u saopštenju "Grand" produkcije.

Pogledajte emisiju "Narod pita", a Stanijinu "spornu" izjavu poslušajte na 15:04:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marlen

    9. jul 2013 | 16:12

    E pa gosn.Sasa Popovicu,..kakvo demantovanje..nego da je vise nigde i nikada na tv ne pozovete..pa jel stvarno ,potrebno vise..ali beskrupulozno da laze i dalje..igra je zavrsena i devojak neka prestane sa lagarijama..to joj ide na cast...ako je ima..IZJAVILA JE DA JE DOBILA NAJBOLJU NAGRADU FILIPA..PA ETO JOJ GA,UZELA GA JE I NEKA GA VODI..I NEKA VISE PRESTANE DA LUPETA GLUPOSTI...Procenat gledanosti finala je priblizan procentu glasova za Memu..a onih njenih 30 i kusur procenata je dokaz koliko je bila popularna...

  • Mila

    12. jul 2013 | 13:16

    Lažov bila i ostala!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA