STANIJA: Moje grudi su male! (VIDEO)

Starleta je zajedno sa Danijelom Alibabićem, Jovanom Nikolić, Milanom Tarotom i Filipom Mitrovićem gostovala u emisiji "Narod pita", gde je odgovarala na razna pitanja gledalaca

  • 5

Stanija Dobrojević, Danijel Alibabić, Jovana Nikolić, Milan Tarot i Filip Mitrović bili su gosti u emisiji "Narod pita". U toku ovog šoua televizije "Pink" javila se jedna gospođa koja je istakla da joj se starleta ne dopada i da je na njoj sve veštačko i pitala se šta je to na njoj lepo.

- Ne znam, gospođo, odakle vam ta informacija da je mnogo toga na meni veštačko. Čitam ja iz novina da su i zubi veštački. Nisu veštački, prirodni su. Pričali su da mi je i guza veštačka i silikonska... Jedino što sam ikada odradila jesu grudi i nemam ništa protiv plastične hirurgije - rekla je Stanija, i nastavila:

- Ako neko ima neki nedostatak i želi da ga popravi u granicama normale, ja to podržavam. A što se tiče estrade, koliko njih ima silikone i odjednom ste to sve zaboravili - kazala je starleta.

Gospođa je zamerila Dobrojevićevoj da tolike grudi ne odgovaraju njenoj visina. Na to je Stanija odgovorila sledeće:

- Moje grudi su, gospođo, male, samo trojčica. Što vama smetaju moje grudi, gospođo, bavite se svojim životom, pustite moje grudi - rekla je starleta.

Stanija je takođe u ovoj emisiji izjavila da sa dečkom Filipom Panajotovićem planira da se preseli u Beograd, a da manekena vodi sa sobom u Sjedinjene Američke Države, čim on nabavi papire.

Pogledajte Stanijino izdlaganje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CoaRu

    12. jul 2013 | 13:21

    A mozak? :-)

  • aladin pazarac

    12. jul 2013 | 20:45

    Zalosno je da ona bude idol nekoj klinki...

  • snezana

    12. jul 2013 | 18:06

    Sinocna emisija najveca namestaljka raspale TV Pink. Starletine potplacene babe zvale na posebnu liniju tokom citave emisije i hvalile starletu, a svakoga ko je pozvao na broj tel. dat na ekranu prvo pitali iz produkcije koga zeli da hvali i koje pitanje ima, i ako je nesto negativno bilo po prostitutku, samo bez reci spustali slusalicu. Pink TV i Zeljko Mitrovic nam na silu namecu ovo zlo od zene i maltretiraju i ponozavaju ostale goste. Cime je prostitutka to zasluzila nije tesko shvatiti. Fuj!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA