GOCA: Od Stanijinog virusa sam ja rodila troje dece (VIDEO)

- Kad sam videla da je krevet počeo da se ljulja i kada smo morali da donosimo "klometole", pošto je morala da ih pije jer je imala problema sa nekim, ovaj, virusom... To je neki malo poseban virus, koji sam ja tri puta preležala i rodila troje njih - rekla je folk pevačica, komentarišući navode o starletinom abortusu

  • 9

Pevačica i bivša farmerka Goca Božinovska kaže da poznaje "Šarenog", sa kojim je starleta Stanija Dobrojević navodno bila u vezi pre ulaska u rijaliti "Farma", i dodaje da je "virus" od kog je Stanija bolovala, ona preležala tri puta, aludirajući na tri porođaja koja je imala.

- Ušla sam na "Farmu" poznavajući njenog bivšeg momka, tog Šarenog koji je drug sa mojim sinom, ali joj to nisam rekla pred kamerama. Ona je bila u vezi sa jednim lepotanom, čak ga je i pozdravljala pred kamerama sa mnom - otkrila je Goca, i dodala da je starleta pričala kako bi bilo lepo da on dođe do kapija "samo da ga vidi".

Kako je više puta tokom trajanja "Farme" pričala da zna mnogo toga o Staniji, ali da neće pričati o tome dok se ne završi rijaliti, sada je rešila da kaže sve o čemu je ćutala 110 dana.

- Podržavala sam Staniju i favorizovala zbog toga što ona devojka od momka koga ja lično poznajem. Kada je Stanija krenula u priču sa Filipom, meni ništa nije bilo jasno. Međutim, kad sam videla da je krevet počeo da se ljulja i kada smo morali da donosimo "klometole", pošto je morala da ih pije jer je imala problema sa nekim, ovaj, virusom... To je neki malo poseban virus, koji sam ja tri puta preležala i rodila troje njih - rekla je Goca, i dodala:

- Izlazeći sa "Farme" bila sam pozvana u produkciju kako bi me ljudi pozdravili. U tom trenutku, kada smo se Stanija i ja smenjivale, ulazi ona i kaže: "Kakav sam šou napravila mogla je i beba da se rodi na Farmi".

(Telegraf.rs / Izvori: Blic, Puls online)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dzedineko

    12. jul 2013 | 23:46

    Ova Goca svaku recenicu pocinje sa " Ja... ". Previse je ufurana zena, a ima samo srednju skolu, nek se prihvati mikrofona i ne laprda ...

  • nina122

    13. jul 2013 | 13:43

    Svi me strasno nerviraju jer se previse medijskog prostora daje na njih dok nam djeca umiru jer drzava im ne moze da obezbjedi finansijska sredstva za hirurske zahvate van zemlje!!! Dosta o farmi vise koga interesuju ta djubrad jos??? Toliko je svadje bilo na farmi da se stidim sto su mi korijeni tamo!! Fuj

  • MILE 011

    13. jul 2013 | 08:56

    Predlažem Staniji da ISTINU potraži na sudu . Ne može jedna PIJANA I FRUSTRIRANA pevaljka da izmišlja i blati bilo koga . Ako Goca odluči da ide na LEČENJE OD ALKOHOLA onda je NE TREBA TUŽITI već joj pomoći da se vrati u normalu . Inače na Farmi su pevaljke "potučene do nogu" . Prvi je Memo , druga Stanija a treća Radojka . Pevaljke su po plasmanu ispale BRUKA SRBIJE .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA