Stanija odbila da bude prostitutka za 1.000 evra!

Starleti je ponuđena glavna uloga u spotu "Fantastik benda" za pesmu "Taksi", ali joj se nije dopalo što mora da glumi devojku za jednu noć, te je saradnju odbila

  • 9

Starleta Stanija Dobrojević odbila je honorar od 1.000 evra za ulogu u spotu "Fantastik benda" jer ne želi da glumi devojku lakog morala. Naime, Stanija je tražila da pre snimanja spota za pesmu "Taksi" pročita scenario, a kada su joj momci iz benda saopštili kako bi trebalo da izgleda njena uloga, odbila je, iako su bili spremni da plate 1.000 evra, koliko je ona tražila.

- Trebalo je da pevač Beca u spotu ima vruće scene sa Stanijom. Reč je o nekoliko kadrova, a radnja je smeštena na ulice Beograda, gde se odvija jurnjava dva taksija i policije - rekao je izvor blizak produkciji.

Ipak, Stanija je odjednom odlučila da takvu ulogu ne želi, te je odbila saradnju. Pevač Beca kaže da je starleta pogrešno protumačila scenario.

- Stanija je pogrešno protumačila scenario. Nije reč o prostitutki već o devojci koja bi učinila sve za glavnog junaka priče. Žao mi je, ali imamo sjajnu devojku koja će preuzeti ovu ulogu.

Podsetimo, starleta je nedavno rekla da bi volela da bude diplomata, ali i da osniva svoju političku stranku.

(A. Č./ Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA