Mina i Lola u vatrenom zanosu (FOTO)

Manekenka, koja je sprskoj javnosti poznata po nestanku, potom po lažnoj prijavi silovanja, objavila je prve zajedničke fotografije sa novim dečkom Milanom Smiljanićem

  • 17

Manekenka Mina Milenković, koja se našla u centru medijske pažnje nakon skandala sa lažnim silovanjem, postavila je na svom Instagram nalogu prve fotografije sa novim dečkom, fudbalerom Milanom Smiljanićem.

Na slikama se vidi da mladi zaljubljeni par ne skriva emocije. Mina i Lola su se mazili, grlili i ljubili, a manekenka je uz fotografiju ostavila komentar: "My Love"("Moja ljubav").

Da podsetimo, Milenkovićeva i Smiljanić već neko vreme su u vezi, a svoje emocije su tokom dužeg vremenskog perioda razmenjivali preko društvenih mreža.

Lola Smiljanić je, kao što je poznato, bio u vezi sa mnogim srpskim lepoticama, između ostalih sa manekenkom Dejanom Živković, koja je sada u romansi sa fudbalerom Partizana Vladimirom Stojkovićem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA