BOSA I GOLOGUZA: Lejdi Gaga predstavila nove pesme! (VIDEO)

Pevačica je plesala bez obuće, a skoro i bez odeće, dok cela sala nije skidala pogled sa njenog obnaženog i zategnutog tela

  • 0

Kontroverzna pevačica i kraljica ekstravagancije Lejdi Gaga na nastupu na "AjTjuns" festivalu u Londonu predstavila je sedam novih pesama koje će se naći na njenom novom albumu "Artpop", dok publika nije skidala pogled sa njene zategnute zadnjice.

Pevačica je u svom sada već utvrđenom "školjka" imidžu, skakala i plesala bez luksuznih visokih potpetica, potpuno bosa, što je i odgovaralo brushalteru i gaćicama od školjki koji su prekirvali samo najdelikatnije predele njenog vitkog tela.

Ona je predstavila numere  "Jewels & Drugs", "Sex Dreams", "I Wanna Be With You", kao i "ARTPOP", sa novog istoimenog albuma, koji treba da se nadje u prodaji u novembru 2013.

Ovo je prvi put da Gaga posle šest meseci pauze nastupa pred mnogobrojnim "čudovištima" (kako naziva svoje obožavatelje, prim. auto.) nakon operacije kuka, zbog čega je prethodan period provela u zlatnim kolicima.

(J. J./mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA