WONDERLAND FESTIVAL: Prilika za mlade kreativce

Mladi umetnici će na Wonderand festivalu dobiti priliku da pokažu svoje kreacije u oblasti elektronske muzike, ali i glumačke, akrobatske, plesačke i ostale ideje u kreiranju audio-vizuelnog spektakla

  • 0

Organizatori Serbia Wonderland - Festivala budućnosti, koji će se održati 12. oktobra u KPGT-u, obaveštavaju sve mlade umetnike da će u sklopu kampanje gde publika sama gradi svoj festival, otvoriti Jungle Tribe Live Act stejdž, na kome će mladi umetnici moći da prikažu svoje kreacije iz oblasti elektronske muzike i vizuelnih umetnosti.

Konkurs je otvoren do 20. septembra za sve muzičke producente, live act performere, DJ-eve, instrumenentalne soliste, vokaliste i VJ umetnike koji treba da pošalju svoja dela na info@jungletribe.com i učestvuju u kreiranju audio-vizuelnog spektakla. Konkurs je otvoren i za glumce, akrobate, plesače, body paintere, pantomimičare, scenografe, dizajnere, animatore, mađioničare, brejkdensere i ostale zainteresovane umetnike koji treba da se prijave u pomenutom roku i da doprinesu građenju novog festivala budućnosti u Srbiji. Za učešće se, takođe, mogu prijaviti i volonteri, promoteri i svi zainteresovani da pomognu u pisanju bajke.

Kandidati koji prođu konkurs i budu odabrani, imaće priliku da prikažu svoje znanje i umeće zajedno sa vodećim svetskim zvezdama. Ove godine, umetnici će učiti od svetske zvezde s Armada Music etikete čiji je nosilac Armin van Bjuren, već godinama svetski DJ broj jedan. Headliner Serbia Wonderland-a je upravo jedan od njegovih omiljenih mladih DJ-eva.

Podsećamo da karte mogu da se kupe po promotivnoj ceni od 690 dinara na prodajnim mestima Eventima i JungleTribe-a do 8. septembra. Nakon tog datuma cena ulaznica će iznositi 890 dinara do kraja septembra, ukoliko uopšte ostane karata s obzirom na činjenicu da je broj posetilaca u KPGT-u ograničen na 3.000. Ukoliko se u brzom roku prodaju sve karte, organizatori će preseliti festival na veću lokaciju. Očekuje se i veliki broj posetilaca iz susednih zemalja.

Na Fejsbuk stranici festivala www. facebook.com/serbiawonderlanfestival zainteresovani mogu da prate tok konkursa i glasaju da li žele da se novac prikupljen od prodaje ulaznica uloži u dovođenje jos jednog DJ-a ili u scenografiju. Publika sama gradi svoj festival budućnosti!

(Teegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA