Jelena Golubović je imala dva puta seks na Farmi!

Mica Trofrtaljka izjavila je da je rediteljka spavala sa Čupom Kalačem i da svakodnevno dupetom zavodi muškarce na "Farmi"

  • 6

Nakon što je pevačica Mica Trofrtaljka napustila imanje u Lisoviću, otkrila je da je najomraženija ukućanka i istovremeno najveća zavodnica Jelena Golubović imala seks sa Čupom Kalačem dva puta, ali da pevač ne namerava da se oženi rediteljkom.

- Jelena manipuliše muškarcima. Opasna je. Zamisli, uzela šal i opasala ga oko dupeta, a sve joj se vidi. Baš je raskalašna. A sa Čupom je dva puta imala seks. Pitam ja njega: "Pa dobro, kad već spavaš sa njom, hoćeš li je uzeti?", a on me samo pogleda i ode - kaže Mica za "Informer" i dodaje da niko ne simpatiše Jelenu.

- Da mi je ćerka, majke mi rođene, zadavila bih je pred svima golim rukama - završava Trofrtaljka, koja bi želela da se vrati u "Farmu" ukoliko joj bude bolje.

Podsetimo, javnost je imala priliku da gleda Jelenino valjanje po krevetu sa Čupom, ali dok su kamere bile uključene, publika je ostala uskraćena za seks.

(A. Č./ Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Namcor

    10. septembar 2013 | 10:51

    E ne zna se ko je lud.

  • dejan

    10. septembar 2013 | 14:22

    jelena mislim karleusa zna da kaze da je neko poremecena osoba?????stvarno od nje nista bolje nije moglo ni da se cuje,i jedna i druga jelena i karleusa i golubovicka nisu bas u vinklu,tako da bi obe trevbalo da odu na lecenje u lazu,zalost sto su se pojavile i jedna i druga na sceni srbije,jad i beda

  • Milan

    10. septembar 2013 | 12:51

    Hvala vam sad mogu mirno da spavam !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA