Crni kažnjen jer je pretio Jeleni, Sara i Ivan sluge! (VIDEO)

Ivan Marinković i manekenka Sara Trajanović otvoreno su negodovali zbog novog zaduženja, dok se Crni, po naređenju zadruge, momentalno preselio u izolaciju jer je pretio Golubovićki i time prekršio pravila rijalitija

  • 2

Ovonedeljna gazdarica Zorica Marković za sluge na "Farmi" je postavila bivšeg muža Goce Tržan Ivana Marinkovića i manekenku Saru Trajanović, dok je zadruga pismom obavestila Crnog da napusti kuću i preseli se u izolaciju, budući da je prekršio pravila kada je pretio Jeleni Golubović.

Nove sluge koje će narednih dana raditi najteže poslove na imanju, služiti gazdu i spavati u štali, Ivan i Sara, nimalo nisu oduševljeni svojim novim zadatkom, te su otvoreno negodovali što ih je Zorica izabarala.

Markovićeva se pravdala kako smatra da će se njih dvoje najbolje snaći u ulogama sluge, i dodala da se Sara promenila i postala sve nervoznija i da bi joj bilo lakše ako bi otišla kući.

- Ne ide mi se kući, baš naprotiv, ja bih da ostanem na imanju, mnogo mi je lepo ovde sa svim ovim ljudima i drago mi je da sam ih upoznala - odmah je odbrusila manekenka gazdarici, dok je Ivan rekao da je to Zoričina taktika da izbaci one koji joj smetaju.

Nakon što je gazdarica postavila svoje "podanike" na funkcije, Ognjen je pročitao naredbe zadruge da pevač Crni momentalno napusti imanje i pređe u izolaciju do daljnjeg, jer je pretio Jeleni Golubović i time prekršio pravila rijalitija, te je nakon čitanja pisma upućen na preseljenje.

(J. J.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • boki

    12. septembar 2013 | 12:49

    Umesto uvida u zdravstveni karton crnog nasilnika, što ne intervjuisete njegove bivse zene - kladio bih se da su premlacivane!

  • Dama

    13. septembar 2013 | 03:21

    Crni se jasno pokazao ko je i šta je.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA