DRUGI HEDLAJNER WONDERLANDA: Holandski di-džej Sied van Riel

Inovativni holandski di-džej i producent će 12. oktobra deliti miks-pult u KPGT-u u saradnji sa najavljenim di-džejom Omniom

  • 0

Fanovi Fejsbuk stranice Serbia Wonderland festivala odlučili su da drugi internacionalni hedlajner bude sa etikete "Spinnin' Records", a sada možemo s ponosom da vas obavestimo da je njegovo ime - Sied van Riel.

Inovativni holandski di-džej i producent će 12. oktobra deliti miks-pult u KPGT-u sa ranije najavljenim di-džejom Omniom, a publici obećava uzbudljivo trens putovanje i "tretman" jednak kao na čuvenom Tomorrowland-u na kojem je puštao u julu ili Tomorroworld-u na kojem će nastupiti krajem septembra.

Nije čudno što se vodeći festivali gotovo otimaju oko Sied van Reala. U pitanju je umetnik koji je 2007. kao deo "Spinnin" ekipe zaljuljao plesne podijume hitovima kao što su "Changing Places", "Sigh" i "What You Want".

"Di-džej magazin" ga je 2008. ocenio kao "sledeću veliku stvar koja će protresti trens scenu", a Trackitdown.net mu je dodelio nagradu "Best New Face" trensa.

Naravno, Real nije dugo ostao "novo lice", napravio je svoj radio-šou "Rielism", postao zvanični Dance4Life ambasador, a trens scenu nastavio je da trese sa "Contrasts", "Minimal Symphony", "Riel Peole Know"...

U 2009. imao je više od 60 nastupa po celom svetu (uključujući sedam najvećih svetskih festivala elektronske muzike i to u samo devet dana), objavio je prvu kompilaciju "In Riel Time" i ušao među 100 najboljih po izboru "Di-džej magazina". Danas iza sebe ima više od 30 hit singlova i reputaciju partimejkera koji zna da razmrda i najzahtevniju publiku.

Omnia i Riel biće na čelu velike di-džej ekipe koja će vas zabavljati na Wonderland-u. Uskoro ćemo objaviti i listu domaćih izvođača, a podsećamo vas i da se sutra završava konkurs kojim smo pozvali mlade di-džejeve, ali i umetnike različitih profila da se uključe u program prijavom na mejl info@serbiawonderland.com.

Na Fejsbuk stranici (www.facebook.com/serbiawonderlandfestival) posetioci dobijaju priliku da glasanjem, komentarima, predlozima usmeravaju kreiranje festivala, a u pripremi je i jedna nova kreativna igrica za sve koji žele da zajedno delujemo u pravcu ostvarenja zajedničkog cilja - pravog festivala budućnosti u Srbiji. Uskoro očekujte više informacija o tome.

U međuvremenu, svako ko kupi kartu postaće osnivač Wonderland-a, čime će mu u narednim projektima u organizaciji Jungle Tribe-a biti obezbeđene posebne pogodnosti - prednost u kupovini karata po promotivnim cenama, pokloni iznenađenja... Aktuelna cena festivalske ulaznice je 890 dinara, a sve detalje možete pogledati na sajtu www.serbiawonderland.com.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA