PLJUŠTE UVREDE! IVAN JELENI: Prljava si, odvratna, kad bih ti ga stavio, ne bi znala gde si!

"Nikad mi se na tebe ne bi digao! Sisaj kur** i jedi gov** umesto toga što jedeš to bi ti bilo bolje. Ono što iser** iza WC-a to jedi! Jadni tvoji roditelji!", urlao je Marinković na Golubovićevu bez pardona i poštovanja

  • 20

OPAKA PLJUVAČINA! Glumica Jelena Golubović očito je trn u oku većini farmera, a na red za svađu sa njom došao je i Ivan Marinković, koji joj je, nimalo džentlmenski, u lice sasuo lavinu gnusnih uvreda i psovki!

Na "Farmi" ništa više nije čudno, pa ni to što vipovci, i oni koji to nisu, koriste svaku priliku da sebe predstave u najgorem svetlu, očigledno po mišljenju mnogih to "prolazi" kod publike. Stoga se Marninković nije ni najmanje libio da Golubovićku žestoko izvređa.

- Jedi go*na. Sisaj kur** i jedi gov** umesto toga što jedeš to bi ti bilo bolje. Ono što iser** iza WC-a to jedi! Jadni tvoji roditelji! Pusti ti bivše i sve, ti nemaš nikog ceo život. Stoko jedna! Seljančuro, možeš ti da proputuješ ceo svet, ali nikad nećeš biti kao ja. Nisam obišao svet, ali sam odrastao u centru grada! To što sam ja prošao, ti nikad nećeš proći u životu. Nikad mi se na tebe ne bi digao. Jedi go*na, prljava si, odvratna si. Kad bi ti ga stavio, ne bi znala gde si! - nije se zaustavljao farmer, dok mu je Jelena bezuspešno odvraćala u svom stilu.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Klarkson

    26. septembar 2013 | 23:59

    Najgore mi je kad ovi iz "centra grada " misle da im je svaki prostakluk opravdan jer su iz "centra grada". Gade mi se ovakvi malogradjani iz "centra grada".

  • dragan

    26. septembar 2013 | 22:57

    taj decko je puko zreo je za ludnicu nece mu bii dobro kad izadje odatle

  • GoranM

    26. septembar 2013 | 23:07

    U centru kog grada je odrastao ovaj?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA