MAJLI SAJRUS: "Trava" je najbolja droga na svetu, kokain ne podnosim!

"Holivud je grad koksa, ali "trava" je mnogo bolja. I ekstazi, takođe. To su su srećne, odnosno socijalne droge. One čine da želite da budete sa prijateljima, na otvorenom", rekla je problematična pevačica

  • 8

Kontroverzna pevačica i glumica Majli Sajrus daleko je iza sebe ostavila lik nekadašnjeg idola brojnih devojčica Hane Montane, budući da, pored kranje neprimerenog ponašanja na sceni, ne krije da konzumira naroktike, i ističe da su "trava" i ekstazi srećne, socijalne droge.

 

Majli uživa u opijatima i drogama od svoje dvadesete godine, i to ne krije. Često o tome priča, pa i peva, te je još jednom, u nizu ispada, izjavila da "travu" i ekstazi obožava.

 

 

- Mislim da je "trava" najbolja droga na svetu! Jednom sam pušila pejotl (kaktus sa halucinogenim supstancama, prim. auto) u džointu i videla sam vuka kako zavija na mesec. Holivud je grad koksa (kokaina, prim. auto), ali "trava" je mnogo bolja. I ekstazi, takođe. To su su srećne, odnosno socijalne droge. One čine da želite da budete sa prijateljima, na otvorenom - rekla je Majli, i dodala da kokain ne podnosi.

 

 

Problematična pevačica, pored negativnih komentara za razvratno ponašanje, na meti je kritika zbog stalnog izbacivanja jezika u javnosti, te su retke fotografije na kojima se smeje bez nedoličnog palacanja.

 

 

- Jezik izbacujem napolje jer mrzim da se smejem na slikama! Fotografisanje je neprijatno i čudno! Sada kad me vide kažu mi "Izbaci taj jezik"! Svaka devojka crveni tepih doživljava previše ozbiljno, pa je prosto ohrabrujuće da se ja u takvoj situaciji ponašam opušteno, jer, ipak, nijedna stvar ne definiše lepotu - izjavila je Sajrusova za "Hafington post".

 

(J. J./huffingtonpost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ana

    28. septembar 2013 | 00:07

    Neka neko pomogne ovoj devojci vise...

  • Princes krofna

    28. septembar 2013 | 09:30

    Znaci ovu kad vidim , povraca mi se. TOLIKO JE ANTIBATICNA. MA GABOR AMERICKI ! Zao mi je svih onih , ciji je ona uzor. DEVOJKA SE UTRIPOVALA ZESTOKO I MISLIM DA JE KRAJNJE VREME DA IDE DA SE LECI.

  • Draža Mihajlović

    28. septembar 2013 | 10:00

    E da ova proba našu šljivovicu i gibanicu , ne bi joj na pamet više pala ta hemija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA