HAOS NA FARMI: Jelena počupala Divnu Karleušu! (VIDEO)

Rediteljka je dohvatila bivšu radio-voditeljku, jer joj je Divna bacila gaćice u vatru, a zadruga je odmah reagovala i Golubovićeva je direktno nominovana za izbacivanje

  • 45

Glavna svađalica na "Farmi" Jelena Golubović počupala je gazdaricu Divnu Karleušu za kosu, jer joj je ona bacila gaćice u vatru i tako uništila njenu imovinu!

Naime, došlo je do sukoba između dve farmerke, kada je Divna uzela Jelenin donji veš i zapalila ga, a onda je Golubovićeva počupala Karleušu, koja se jedva suzdržala da joj ne vrati.

Kako je Zorica Marković tada ciknula i povukla Jelenu, nije došlo do većeg fizičkog obračuna. Zadruga je odmah reagovala, poslala pismo u kojem piše da je fizičko nasilje najstrože zabranjeno, te je kaznila Jelenu direktnom nominacijom, što znači da će se plavokosa rediteljka boriti u areni za opstanak.

Divna je opomenuta kako ne sme da uništava tuđe stvari, a farmeri su likovali jer je glumica konačno dobila svoje. Ipak, budući da Jelena ima veliku podršku publike, malo je verovatno da će ispasti iz rijalitija.

Pogledajte kako Divna čita pismo zadruge:

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA