DIVNA JELENI: Ti znaš šta je Karleuša radila sa telohraniteljem?! (VIDEO)

"Ti znaš ko šta radi sa telohraniteljima? Jadnice, nešto pročitaš u novinama, pa onda poludiš! - odbrusila je Divna Golubovićevoj, koja je počela da komentariše navodnu aferu Jelene Karleuše sa obezbeđenjem

  • 13

Farmerke Divna Karleuša i Jelena Golubović ne podnose jedna drugu od samog početka rijalitija, a njihov odnos neprestano se zaoštrava, a ni nakon sinoćnog skandala, gde je glumica počupala voditeljku, Jelena nije našla za shodno da pusti da se strasti smire, već je "udarila" na Divninu ćerku Jelenu Karleušu.

Ovo nije prvi put da Golubovićeva priča o Karleuši, a ovoga puta otpočela je škakljivu temu navodne afere Jelene Karleuše sa telohraniteljem dok je bila u prvom braku sa Bojanom Karićem.

- Ti znaš ko radi sa telohraniteljima? Jadnice, nešto pročitaš u novinama, pa onda poludiš! - odbrusila je Divna Golubovićevoj, dok je ona počela da peva sa rukama na ušima, kako bi ignorisala komentare rivalke.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maki

    5. oktobar 2013 | 13:49

    Jbg Divna, istina boli. :)

  • Milena

    5. oktobar 2013 | 16:05

    Jelena Golubovic ima isti recnik i ponasanja kao Divnina cerka. A Divna licemer najgori. Kad njena cerka blati sve redom... Tudju decu, zenu koja ne moze da ima decu... Ne vadi Cecu iz usta ne birajuci sredstva, onda je to ok? Sad malo da osete i Divna i Jelena koliko je to "prijatno"... Kako ste radile, tako se i vratilo...

  • TNT

    5. oktobar 2013 | 15:50

    Svi znamo sta je radila sa telohraniteljem :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA