Milan zbog sina kupuje kuću u Zagrebu!

On je svog mezimca doveo u jedan zagrebački hotel gde je odseo, a pošto želi da Aleksandru omogući komfor i topli dom, odlučio je da u prestonici Hrvatske pazari kuću

  • 0

Srpski biznismen Milan Popović, koji se trenutno vija po sudovima sa svojom nekdašnjom devojkom Severinom oko starateljstva nad njihovim detetom, tek nedavno je u Hrvatskoj, posle dužeg vremena, video svog naslednika Aleksandra.

"Kralj bakra" je svog mezimca doveo u jedan zagrebački hotel gde je odseo, a pošto želi da sinu omogući komfor i topli dom, odlučio je da u prestonici Hrvatske pazari kuću, u kojoj će se sastajati s Aleksandrom.

- Milan je trenutno u Hrvatskoj, gde sa svojim sinom uživa u jednom od tamošnjih hotela. Budući da je sudski proces oko starateljstva u toku i da se tačno ne zna kada će se on okončati, Milan ne želi da se i ubuduće sa sinom viđa po hotelima, pa je rešio da kupi kuću - rekao je izvor blizak biznismenu za "Blic".

Da podestimo, Severina je nedavno izjavila da je uplašena da će joj bivši oteti sina i da je tim povodom izvadio Aleksandru srpski pasoš, navodno nelegalnobez njenog znanja, dok je on njene tvrdnje opovrgao činjenicom da je pasoš izvađen još u aprilu, kada su bili u odličnim odnosima, te da tada nisu ni pretpostavljali da će doći do ovako burnog razdora.

(J. J./Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA