ZORICA MIKIJU: Priznaj da si unapred uzeo pare za Farmu!

"Ma lažeš, bre, sve lažeš! Uzeo si pare! Zato se tako ponašaš, govedo! Ne bi se ti ponašao ovako da nisi dobio novac unapred! Ma svi bre to znamo!", osula je paljbu Markovićeva, a pčelar nije izričito demantovao njen tvrdnje

  • 3

Zorica Marković optužila je pčelara iz Kupinova Mikija Đuričića da je honorar za učešće u rijalitiju dobio unapred, i da se zato bahato ponaša na imanju, što je zaprepastilo brojne ukućane, dok se on primetno unervozio i odgovor na ovo pitanje ostavio nedorečenim.

Lavinu optužbi Markovićeve pokrenula je Mikijeva izjava da neće da kominucira sa 87 odsto ukućana kako ne bi stupio u konflikte i rasprave sa njima, kao i da je u "Farmu" ušao da osvoji nagradu.

- Ponašaću se kao i do sada, ali ću se truditi da izbegavam sve spletke. Moj jedini motiv zbog koga sam ušao jeste novac, i želim da osvojim glavnu nagradu - rekao je farmer, i time žestoko razljutio Zoricu, koja je odmah osula paljbu:

- Ma lažeš bre, sve lažeš! Uzeo si pare! Zato se tako ponašaš, govedo! Ne bi se ti ponašao ovako da nisi dobio novac unapred! Ma svi bre to znamo! Lepo si rekao da praviš budalu od sebe samo zbog novca! - urlala je Zorica, dok se farmer bezuspešno branio.

- To je moja stvar da li sam uzeo pare, taman da sam i uzeo pare! Ja se ovako ponašam u svakom rijalitiju. Loš si čovek i ne moram da pričam s tobom i neću te više uzeti u usta. Važno je da si ti iskrena! - odvartio je Miki, iako nije izričito demantovao njene trvrdnje.

(J. J./Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rada

    9. oktobar 2013 | 16:25

    Zorica je smrad i manipulator zasto je ona dosla na Farmu po drugi put kaze da se seti detinstva zar stvarno neko veruje u to Zorica napolje

  • Bosnjak

    9. oktobar 2013 | 17:29

    Da nije Zoke i Jece farma bi bila smor.Naravno da je ''seljacina'' iz Kupinova uzeo pare unapred ,sto je i logizno za takvu stipsu ,inace ne vidim razlog da ga ne istjeraju ,jednom odalami covjeka i malo mu to nego jos vezba bacanje kamena s ramena nisanuci u farmere.Bravo Zoko pravi si farmerski Serlok Holms !

  • Cokana

    9. oktobar 2013 | 21:58

    Ja ne verujem da ima ljudi koji gledaju ovo smeće uopšte!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA