IGOR STAROVIĆ FARMERIMA: Dobro sam, ko je vas poznavao ni pakao mu neće teško pasti!

"Pišem na zidu Urgentnog centra, pa tako izvinite na rukospisu. Dobro sam, hvala na brizi, nikada mi se nije desilo ovako nešto. Verovatno kombinacija umora, stresa, nespavanja. Siguran sam da se ponovo vidimo na Farmi", napisao je pevač u pismu

  • 4

Ognjen je farmerima pročitao pismo koje im je poslao Igor Starović, koji je danas popodne imao epileptični napad, i preneo im srdačne pozdrave od pevača.

Igor se nije obazirao na to što mu je Edin nagnječio rebra, već se izvinjavao farmerima zbog nemilog događaja, ali se i zahvalio Edinu i Mići, koji su mu prvi priskočili u pomoć, dok je Amidžić dodao da je Igor insistirao da se vrati na imanje.

- Pišem na zidu Urgentnog centra, pa tako izvinite na rukospisu. Dobro sam, hvala na brizi, nikada mi se nije desilo ovako nešto. Verovatno kombinacija umora, stresa, nespavanja... Sutra idem na mangnetnu rezonancu, ali sam siguran da ćemo se ponovo videti na farmi!  Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti! - napisao je pevač u pismu farmerima.

(J. J.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA