IGOR STAROVIĆ: Da mi Edin nije držao jezik, ugušio bih se!

"Zahvaljujući njemu sam živ. Udarao me je i izvlačio mi jezik, sav sam se izujedao. Sve se zakomplikovalo kad sam pomodreo u licu, tad sam počeo da se gušim i polako sam gubio svest. Velika hrabrost spasavati čoveka koji leži i umire", ispričao je pevač

  • 3

Pevač Igor Starović, kome je nedavno pozlilo na "Farmi", odakle je hitno bio prebačen u Urgentni centar, a potom i na kućno lečenje, kaže da se sada oseća bolje, zahvalan je Edinu što mu je spasio život, ne zamera mu na polomljenim rebrima, i ističe da njegovo vraćanje na imanje nema više smisla.

One je istakao da mu se nikada nije desilo ništa slično kada je zdravlje u pitanju, da nije imao epileptičan napad, i dodaje da je to što se srušio posledica napornog rada na imanju, nespavanja i gladovanja.

- Navikao sam da radim, ali poslednja četiri dana jedva sam izdržao. Produkcija je nametnula paklenu nedelju, kažnjavali su nas, bukvalno su nas istresli iz gaća, poslednjih dana spavali smo po dva-tri sata, ali sve je to igra. Da se razumemo, ovo nije kritika produkcije - rekao je Igor, koji se kroz maglu seća šta se zaista dogodilo tog kobnog dana.

- Pošto se razvedrilo, okopavao sam njivu. Posle sat vremena osetio sam vrtoglavicu. Nisam obraćao pažnju na to jer sam mislio da je od umora i neispavanosti. Pošto mi je bilo gore, krenuo sam ka bunaru i bilo mi je sve teže. Jedva sam hodao. Sećam se samo da sam nekako došao do zida i čvrsto se oslonio. U tom momentu mi je moj drug Edin Škorić prišao i pomogao mi. On me je bukvalno spasao - rekao je pevač i nastavio priču malo detaljnije:

- Zahvaljujući njemu sam živ. Udarao me je i izvlačio mi jezik, sav sam se izujedao. Sve se zakomplikovalo kad sam pomodreo u licu, tad sam počeo da se gušim i polako sam gubio svest. Ne mogu pola toga da se setim dok ne popričam s ljudima koji su tad bili uz mene. Znam da mi je slomio rebro dok me je reanimirao, ali i ranije sam ih lomio. Uvek ću mu biti zahvalan, ipak je velika hrabrost spasavati čoveka koji leži i umire - objasnio je Starović i dodao da mu se povratak na imanje ne mili.

-  Iskreno, ne znam koliko ima smisla vratiti se na imanje. Na internetu sam pročitao da su me mnogi označili kao jednog od favorita, samo ne znam čemu, ali ajde. Sve što vidite je 10 odsto umanjeno nego u originalu. Možda bih ušao na jedan dan čisto da se oprostim od farmera i da popričam s njima - ispričao je Igor za "Kurir".

(J. J./Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mare

    20. oktobar 2013 | 10:35

    Bravo Edine, kralju... Daleko najbolji momak na farmi!!! Pozdrav iz Banja Luke!!!

  • ja to tako!!!!

    20. oktobar 2013 | 12:11

    Pravi Gospodin od Coveka, samo napred do pobede!!!

  • A6

    20. oktobar 2013 | 20:34

    E pa produkcijo, posle ovog sto je Edin uradio zao bi bilo da ne pobedi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA