GOLUPČIĆI: Edin i Jelena se se strasno ljube i maze! (FOTO)

Bivši odbojkaš i pevačica uživali su na jesenjem suncu, pričali o dešavanjima na imanju i smejali se dogodovštinama

  • 5

Edin Škorić i Jelena Jovanović koriste svaki trenutak da iskažu ljubav i pokažu nežnost jedno drugom. Ovaj put su legli na klupicu i ljubili se, dok su ostali farmeri opušteno šetali oko njih.

Iako su se do skoro krili iza sena kako bi razmenjivali nežnosti, ovaj put su odlučni u tome da istraju pored svih prepreka koje sputavaju njihovu ljubav. Ne brine ih ni ulazak bivšeg Jeleninog dečka, Aleksandra Marinkovića Jape, sa kojim se pevačica nedavno svađala pred svima.

Bivši odbojkaš u svakom segmentu podržava svoju dragu, te je rekao da će Japi sigurno biti neprijatno kada ih vidi, ali da to nije njegov problem. Izgleda je svu svoju pažnju usmerio ka pevačici, te svaki momenat koristi da je poljubi ili pomazi. Danas su ležali na klupici i pričali, ljubili se i grlili.

Podsetimo, na Fejsbuku je osvanula grupa u kojoj fanovi podržavaju ovaj ljubavni par.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saki

    24. oktobar 2013 | 21:51

    Novi fifi I fufi ona mi je bila simpa dok nisu poceli ovi clanci po novinana da izlaze sve nekako ali DJOSA to je uzas ali po meni ima logike a ovaj Edin je ljigavi poltron to ja tako vidim.Jelena je mlada a promet veliki. Fuj fuj

  • Nikola.SRB

    25. oktobar 2013 | 08:24

    Mi SRBI smo budale i to kakve.

  • realno

    25. oktobar 2013 | 04:26

    Mala je teska fufa.I Japa i Edin su duplo stariji od glupace plave.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA