FARMA: Izbacuju Japu, ulazi Aki?!

Marinković nije ispunio tajni zadatak i nije uspeo da rasturi vezu Jelene i Edina i zbog toga, kako nezvanično saznajemo, produkcija razmišlja da ga eliminiše

  • 14

U sutrašnjem baražu, kako saznajemo, najveće šanse da se vrati na imanje ima Andrija Marković Aki, a razmatra se i mogućnost da Japa bude izbačen sa "Farme" jer nije ispunio tajni zadatak da se zbliži sa Simonidom!

Na veliku Sarinu radost koja je plakala kao kiša kada je Aki eliminisan pre tri nedelje, od bivših učesnika koji će se boriti u baražu, Marković ima ubedljivo najveće šanse da se vrati u Lisović.

Takođe, po nezvaničnim informacijama, produkcija razmišlja o tome da izbaci Japu, koji ne samo što nije ispunio tajni zadatak, već nije uspeo ni da poremeti vezu između Jelene Jovanović i Edina, i tako razdrma atmosferu na "Farmi".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Just me.

    26. oktobar 2013 | 13:24

    Tako i treba..izbacite ovog kretena sto je umislio sebi da je Bog! Usao sa pricom da je bio sa Jelenom J. samo da se malo proslavi..i on ce kao nekom da unistava vezu..kreten!

  • Woa

    26. oktobar 2013 | 14:29

    Nije fer da Aki uđe i uopšte da bude učesnik baraža...nije ispunio zadatak,izbacili ga i opet hoće da ga ubace?! A Ćemo prošli put nigdje na listi za baraž, kao i ostali?! Ovom japiju je zadatak bio da se zbliži sa Simonidom a ne da i rastavi Jelenu i Edina

  • ćomi

    26. oktobar 2013 | 15:47

    Ovaj dosadni klempa nije u baražu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA