LEJDI GAGA, KETI PERI, RIJANA, MAJLI: Pogledajte najbolje nastupe na Dodeli američkih muzičkih nagrada! (VIDEO)

Lejdi Gaga je nastupala kao Kenedijeva sekretarica u kostimu Merilin Monro, Keti Peri je bila japanska gejša, a Majli Sajrus u golišavom izdanju, dok se Rijana odlučila za mirniju varijantu i u elegantnoj haljini otpevala svoj veliki hit "Diamonds"

  • 2

Dodela američkih muzičkih nagrada u Los Anđelesu okupila je brojne poznate, koji su došli da preuzmu svoja zaslužena priznanja, ali i da pred svojim kolegama i milionskim auditorijumom izvedu nezapamćene performanse. Među njima bila je neizostvna Lejdi Gaga, zatim Keti Peri, kontroverzna Majli Sajrus, Rijana, Dženifer Lopez i drugi.

Od samog početka sve oči bile su uprte u Gagu, koja je na crveni tepih došla na belom konju, doduše, improvizovanom. Ništa manje nije šokirala ni nastupom sa Ar Kelijem. Naime, ona je u obučena kao Merilin Monro glumila sekretaricu predsednika Džona Kenedija, odnosno Ar Kelija sa kojim je izazovno igrala po stolu.

Oduševljenje kod publike izazvala je i Keti Peri, koja je senzacionalnim nastupom dovela japansku kulturu u Los Anđeles, prerušena u gejšu sa brojim igračima oko sebe.

[HD] Katy Perry - Unconditionally - AMA's 2013 by IdolxMuzic

Rijana je, za neke neočekivano, nastupala u elegantnoj, crnoj haljini, i sa ogromnim simfonijskim orkestrom otpevala čuvenu pesmu "Diamonds", dok ju je nagradu za "Muzičku ikonu" uručila majka.  Ovacije je izazvao i dirljiv govor u kome je Ri-Ri ispričala o tome kako je počela svoju karijeru, i u kome se zahvalila svom timu bez kojeg ne bi bila tu gde jeste, i naravno svojoj vernoj publici.

Rhianna - Receives Icon Award & Performs... by IdolxMuzic

Majli Sajrus, koja je nedavno na Dodeli MTV EMA nagrada u Amsterdamu zapalila džoint na bini, ovom prilikom "smirila je strasti" i oskudno obučena otpevala pesmu "Wrecking ball", dok je u pozadini na video-bimu bila uplakana maca. Ona je nedavno pri jednom nastupu zaradila brdo negativnih komentara zbog lošeg izvođenja ove numere.

Pažnju je privukla i Dženifer Lopez, koja je svoj enegrični nastup na ovog prestižnoj manifestaciji posvetila latino legendi Selija Kruz i još jednom pokazala da je u fantastičnoj formi.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kaca

    25. novembar 2013 | 21:11

    Rijana icon award <3

  • iThink

    16. april 2014 | 11:58

    Definitivno najbolji nastup je imala Lady Gaga....gledao sam na youtube njene nastupe uzivo i ona ima stvarno zadivljujuci glas....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA