Da li su Jelena i Edin novi Stanija i Filip? (FOTO)

Pevačica i odbojkaš koriste istu taktiku kao i starleta i maneken kako bi što duže ostali u rijalitiju, razmenjuju nežnosti pred kamerama zbog čega su postali ljubimci gledalaca

  • 0

Romantični rijaliti par koji je obeležio prethodnu sezonu "Farme" svakako jesu Stanija i Filip, koji su svaki trenutak koristili da razmenjuju nežnosti pred milionskim auditorijumom, a sada su ih u Lisoviću zamenili Jelena i Edin, koji se ne trude da obuzdaju svoje strasti.

Stanija i Filip su se tokom četvrte sezone rijalitija ljubili i mazili naočigled brojnih gledalaca, a kamera ih je hvatala u svim nezgodnim pozama. Fanovi su "napolju" navijali za njih, a putem društvenih mreža su im pružali iskrenu podršku, dok je starleta njihove obožavatelje i imenovala kao "stanfilovce".

Slična sitacija je i sa Jelenom i Edinom, te se maze na svakom koraku, iako je zvezda "Granda" imala dečka pre ulaska na imanje i, kao i Stanija, tvrdila da ga neće prevariti. Ovom romantičnom paru trebalo je nešto više od mesec i po da priznaju da se simpatišu, a ubrzo je Jelena rekla odbojkašu da ga voli, a ovu ljubavnu priču propratili su i verni fanovi, koji su odmah napravili Fejsbuk grupu podrške njihovoj vezi.

Iako je Filip očajnički želeo da poseduje starletu tokom učešća u rijalitiju, ona se nije dala sve do samog kraja! Naime, Dobrojevićeva je odbijala da spava sa manekenom, iako ga je nekoliko puta opasno napalila. Gledaoci su stekli utisak da starleta samo zamajava Panajotovića, iako se ona pravdala da je poštena devojka i ne želi seks pred kamerama. Ipak, za Telegraf je izjavila da je seks sa njenim dragim bio vredan čekanja.

S druge strane, Jelena i Edin svoje najlepše trenutke provode upravo u krevetu, gde se maze i ljube do iznemoglosti. Ono u čemu se ovaj par razlikuje od Stanije i Filipa jeste navodni seks, za koji Zorica Marković tvrdi da se desio. Budući da je peta sezona u punom jeku, ko zna čega će se publika nagledati do samog kraja.

Da li će po vašem mišljenju Jelena i Edin ostati par i nakon "Farme", i da li će uspeti da nadmaše popularnost Stanije i Filipa? 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA