ZORICA IZVREĐALA JELENU: Ona je Romkinja i klošar (VIDEO)

Markovićeva je bila ogorčena jer ih je Zadruga kaznila "paklenom nedeljom" zbog Jovanovićeve i Edina, te je pevačicu besno izvređala na nacionalnoj osnovi

  • 13

Farmeri su ove nedelje zaradili najstrožu kaznu koja može da ih zadesi na imanju, a to je "paklena nedelja" u kojoj će morati da rade najteže poslove pod najgorim uslovima, a uz to će u petak ostati bez žurke i znatnog dela hrane. Ovo je takmičare iznerviralo, te su od samog jutra postali nervozni.

"Paklena nedelja" u kojoj će Zadruga farmere obasipati pismima i zahtevima usledila je kao kazna jer Jelena Jovanović i Edin nisu hteli da učestvuju u suđenju povodom svađe.

Ogorčeni farmeri nisu krili nezadovoljstvo, dok je Zorica Marković ušla sa Romanom u kupatilo kako bi se smirila i zapalila cigaretu, a uz to oplela po Jeleni na nacionalnoj osnovi.

- Sve zbog jedne klošarke, Romkinje! - drska je bila Markovićeva, koja nije mogla da se pomiri sa strogom kaznom Zadruge.

Ovo nije prvi put da se farmeri vređaju na osnovu nascionalne pripadnosti, dok je Mića prošle nedelje i izbačen zbog vređanja Turaka. Zoričina izjava uzbunila je javnost, i još se čeka odluka produkcije o tome kako će kazniti Markovićevu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lolika

    28. novembar 2013 | 12:30

    Pa nije je uvredila. Ako je ciganka,sta tu ima da se vredja???!! Znaci kad nama kazu da smo Srbi treba da padnemo u nesvest??!! To ima samo kod nas..

  • vox

    28. novembar 2013 | 13:35

    Jedno je spominjati nacionalnost u normalnom kontekstu,a drugo u cilju da nekog uvredis. Zorica napolje.

  • Ja

    28. novembar 2013 | 14:00

    Ekrem je psovao Jeleni Golubovic majku romsku,pa nikom nista,ond je vredjao nase pravoslavne praznike,svece,pozdravljao Tacija,Orica.....i sta?Nista.Zasticen je kao beli medved,a Zorica odmah napolje?!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA