ZORICA: Nevinost sam izgubila sa 15 godina!

"Prvi suprug mi je oduzeo nevinost kada sam imala petnaest godina. Nakon tri meseca sam ostala trudna, i sina sam rodila sa šesnaest", rekla je pevačica između ostalog farmerima

  • 11

ŠOKANTNO PRIZNANJE! Zorica Marković otkrila je ostalim farmerima jutros da je nevinost izgubila kada je imala petnaest godina.

- Prvi suprug mi je oduzeo nevinost kada sam imala petnaest godina. Nakon tri meseca sam ostala trudna, i sina sam rodila sa šesnaest. Dete je rodilo dete. Kasnije kada sam sa njim šetala ulicom, svi su mislili da smo braća - rekla je pevačica, koja je sinoć imala raspravu sa Jelenom Golubović.

Sve se desilo kada su farmeri dobili pismo Zadruge u kojem je zatraženo da prokomentarišu to koliko su oni sami neprijstojni kada se petkom održavaju žurke na imanju i kada im dolaze gosti-pevači.

Zorica Marković je tokom ovog sastanka između ostalog navela da po njenom mišljenju nije pristojno igrati na stolicama ili na stolu jer ta prostorija u kojoj se održava žurka nije kafana već prostor gde se jede.

Potom se u diskusiju uključila Jelena Golubović i napomenula je pevačici da je nekulturno to što drži ruke u džepovima tokom govora jer je to znak da ne poštuje publiku. Zorica je tada eksplodirala:

- Idi, ke**j između dva WC-a! To je kulturno? - rekla je pevačica rediteljki.

Inače, Jeleni Golubović su i drugi farmeri skrenuli pažnju da je nekulturno to što je kačila gaće na luster i što je širila krvave čaršafe.

(Telegraf.rs/izvor: Pulsonline)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA