SAZNAJEMO: Ana Mihajlovski nova voditeljka X Factora!

Mihajlovski će od večeras na sceni voditi popularni muzički šou program, dok će joj u bekstejdžu pomagati Una Senić i Snežana Velkov. Ovo će biti prvi put u istoriji da će tri žene biti voditeljke u istoriji "X Factora"

  • 17

Ana Mihajlovski nova je voditeljka "X Factora", a tu informaciju je potvrdila i Ana koja je na svom Instagram profilu napisala "Spremni za večeras, ja jesam!". Kako Telegraf saznaje, ona će voditi popularnu muzičku emisiju na sceni, dok će iz bekstejdža uključivati Una Senić i Snežana Velkov. Ovo će biti prvi put u istoriji da će tri žene biti voditeljke u istoriji "X Factora"

Nakon očajnog nastupa Slavka Kalezića prošle nedelje, pojavile su se brojne spekulacije da li će on biti zamenjen, a kao najozbiljniji kandidat se pominjao Vlada Stanojević.

Kako navodi naš izvor blizak produkciji "X Factora", Mihajlovski će definitivno biti voditeljka, a da li će Kalezić biti eventualno premešten u bekstejdž, ili ga uopšte neće biti u emisiji, videćemo u novom izdanju popularnog muzičkog šou programa koji se večeras od 21.15 časova prikazuje na televiziji "Pink".

Da podsetimo, Mihajlovski (31) je karijeru započela 2001. na tadašnjem "YU info" kanalu. Zatim su usledili angažmani u emisijama "Leteći start" i "48 sati svadba", kao i u drugim projektima producentske kuće "Emotion".

Nakon veze sa Goranom Stamenkovićem, direktorom firme "Emotion", sa kojim ima ćerku Ivu, Ana se udala za Mirka Grubina sa kojim je pre tri godine dobila ćerku.

Početkom septembra prošle godine Ana je podigla veliku prašinu saopštenjem u kojem je, između ostalog, navela da su je ponižavali u "Emotionu", sabotirali na B92 i objasnila zbog čega je napustila "Velikog Brata".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vox

    14. januar 2014 | 16:00

    ana ce znat dići atmosferu i ubiti monotoniju ovog soua.

  • Ciga

    14. januar 2014 | 15:46

    Prelepa Ana je odlican izbor.

  • Radasin od Babusnicu

    14. januar 2014 | 20:28

    Kako je moguce da je superneharizmaticni Crnogorac dobio pedalu? Ali zamena je za horor iz Srednjeg veka. :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA