Ivan i Sara spremaju venčanje

- Pustio sam Saru da preboli dečje bolesti i konačno prizna da joj se sviđam jer sam to video u njenim očima. Znao sam da veza sa Akijem neće potrajati i samo sam čekao da se moje tvrdnje obistine - kaže Marinković

  • 21

Bivši Farmeri Ivan Marinković i Sara Trajanaović uživaju u svojoj ljubavi i unapred se raduju mogućem venčanju. Sara otkriva da se zbližila sa ćerkom Goce Tržan, Lenom, te navodi da će, ako im veza potraje, roditi Ivanu dete.

- Tek smo na početku, pa je rano da pričamo o tome. Mlada sam, predamnom je fakultet i karijera, ali bože zdravlja, ako sve bude kako treba, ne bežim od toga da postanem supruga i majka - u dahu je rekla Sara za Alo i priznala da joj je sadašnji dečko oprostio avanturu sa Akijem Markovićem.

- Bežala sam od tih emocija, ali se ne kajem što se naša veza nije desila ranije, jer sada možemo da uživamo van kamera. Imala sam tu kratku vezu, on je i to istolerisao i pustio me da lupim glavom o zid - kaže Sara, a Ivan dodaje je bio siguran u njihovu ljubav.

- Pustio sam Saru da preboli dečje bolesti i konačno prizna da joj se sviđam jer sam to video u njenim očima. Znao sam da veza sa Akijem neće potrajati i samo sam čekao da se moje tvrdnje obistine. Nakon „Farme” počeli smo da se viđamo na žurkama i u emisijama, pa smo tako dočekali pravi momenat da budemo zajedno - kroz osmeh priča Marinković.

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    7. februar 2014 | 18:40

    Eee, nemoj bre druze jos jednu elementaciju da placas

  • Marko

    7. februar 2014 | 18:51

    Dajte bre koliko je ovo providno to je strašno,samo gledaju kako će da dođu u medije,pa kao ajde da pustimo priču da će mo da se uzmemo.

  • Drragi

    7. februar 2014 | 19:55

    Sad ce kao da se uzmu, pa ona kao trudna, pa kao nije, pa se posvadjali, pa se pomirili , pa kao Aki za kuma, pa kao on nece. Pa jedite bte g..vna. I jedno i drugo ste niko i nista.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA