OGORČENI: Fanovi traže da Majli Sajrus prekine turneju!

Kap je prelila čašu kada je pevačica na bini simulirala oralni seks, te su mnogi roditelji i obožavaoci Sajrusove njene nastupe okarakterisali kao neprimerene za mlađu populacu

  • 10

Da je kontoroverzna zvezda Majli Sajrus probila sve granice pristojnosti govori i to što čak i njeni obožavatelji apeluju da se njeno "ludilo" okonča, a gnev i revolt izazvalo je to što je nekadašnja ljupka Hana Montana na bini, osim što tverkuje, počela i da jaše hot-dog i simulira kako oralno zadovoljava Bila Klintona!

 

 

Osim kod ogorčenih fanova, Majlina turneja izazvala je burne reakcije i kod roditelja dece koja idu na njene koncerte, te su zatražili da se njena turneja "Bangerz" prekine, uz obrazloženje da su njeni nastupi provokativni i neprimereni mlađim fanovima.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cam

    20. februar 2014 | 14:17

    Valjda ce da se zapita sama sta radi nakon ovoga. Kad se setim samo kako je slatka bila kao mala dok je bila pod Diznijevim krovom. A sada - cudoviste.

  • Roki

    20. februar 2014 | 15:13

    Nije bolest sve sto boli

  • ironičar

    20. februar 2014 | 17:34

    Marko žao mi dece kao što si ti, desetogodišnjacima se ne daje kompjuter... a kamoli da vam se puštaju pesme i ovi degeneriki sa mTV-ja ... šta ćeš reći kad ti tvoj idol crkne pre 30-e od alkohola, droge i tableta? Da je bila carica i da ćeš krenuti njenim putem? Pa šta čekaš još, hajde kreni!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA