DANIEL: Nisam dobro pevao, imao sam ogromnu tremu! (VIDEO)

- Suviše sam razmišljao za vreme nastupa. Nisam bio opušten i možda je zato falilo energije - priznaje makedonski pevač

  • 10

Bez obzira što su članovi žirija "X Factora" pohvalili njegov nastup, Daniel Kajmakoski kaže da nije zadovoljan svojim nastupom kao i da ga je velika trema sprečila da pruži svoj maksimum.

Nakon što je Daniel otpevao numeru "Unchained Melody", sudije su zaključile da to nije bio njegov najbolji nastup, da je falilo energije, ali da je i pored toga sjajno izveo ovu pesmu.

- Ti znaš da si već velika zvezda, ova pesma mi je dosadna, ali si ti bio odličan – rekao je njegov mentor Željko Joksimović.

Sa druge strane, Kajmakoski obećava da će u sledećoj emisiji sve biti mnogo bolje.

- Imao sam ogromnu tremu i suviše sam razmišljao za vreme nastupa. Nisam bio opušten i možda je zato falilo energije. Iskreno, nisam zadovoljan. Nadam se da će u sledećoj emisiji biti bolje. Hvala mentorima na dobronamernim kritikama, veoma poštujem njihov sud. Daću sve od sebe sledećeg utorka - izjavio je Daniel.

Da podsetimo, emisija koja se prikazuje u utorak, 4. marta na televiziji "Pink" biće veoma zanimljiva jer će se nakon nje znati imena petoro takmičara koji će se boriti za pobedu u superfinalu koje se 23. marta održava u "Kombank areni".

Pogledajte kako je Daniel otpevao "Unchained Melody":

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA