BEZOBRAZNO ZGODNA: Srpska manekenka izaziva golim grudima! (FOTO)

Nevena Miličević se nije libila da se razgoliti na plaži i pokaže čime raspolaže, dok su brojni pripadnici jačeg pola poželeli da se nađu na mestu gipsanog konja kojeg je ova fatalna cica iz Loznice perverzno uzjahala

  • 12

Srpska manekenka Nevena Miličević, koju mnogi pamte po skandaloznoj tuči u kuči "Velikog Brata" sa bivšom modelsicom Sindi, ne prestaja da osvaja Američko tržište, a kada se udubite u slike, biće vam potpuno jasno i zašto!

Fatalna manekenka savršeno nosi silikonske grudi i usne, što prave muke zadaje pripadnicima muške populacije, koji ne mogu da odluče gde prvo da gledaju - da li u nabreklo poprsje Miličevićeve, ili njene primamljive pune usne.

Nevena se prilikom seta na plaži prilično opustila i oslobodila suvišnih delova odeće, i za objektiv ispozirala samo u kupaćim gaćicama.

Malo više odeće na sebe je odenula kada je "naskočila" na belog gipsanog konja, a mnogima je maštu zagalila upravo halterima i seksi donjim vešom koji je imala na sebi. Suvišno je reći da su mnogi otvorenih usta poželeli da se nađu na mestu ovog kamenog pastuva.

Svakako, ne treba izostaviti ni izazovni kadar tokom snimanja za magazin "Sports Illustrated", gde je zanosna cica iz Loznice pokazala čime raspolaže.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA