Festival "Rock@Exit" počinje danas u 18 časova (FOTO)

Ulaznice koštaju 2.499 dinara a zvezde večeri, američki sastav "Queens Of The Stone Age" nastupaju u 22.30 časova

  • 0

Glavne zvezde festivala "Rock@Exit" koji se danas održava na Petrovaradinskoj tvrđavi su "Queens Of The Stone Age", kapije se otvaraju u 18 časova, a cena karte iznosi 2.499 dinara. 

Danas će biti vedar, topao dan i organizatori očekuju veliki broj fanova iz cele Srbije, ali i iz Bugarske, Hrvatske, Mađarske, Grčke, Makedonije i mnogih drugih zemalja. Festival će posetiti i ukupno 350 novinara iz cele Evrope.

Kapije festivala otvaraju se u 18 časova, a već u 18.20 časova nastupa prvi bend, "Repetitor". Za njima sledi "Ritam nereda" (19.10 časova), potom "Eyesburn" (20 časova), pa legendarni "Partibrejkers" (21.05 časova) , dok je dugoočekivana svirka "Queens Of The Stone Age" zakazana za 22.30 časova. Saobraćaj će na Petrovaradinskoj tvrđavi biti zatvoren od 14 časova, pa sve do 6 sati narednog dana, dok će festivalske kapije biti smeštene na samom ulazu na glavnu binu "Exit" festivala.

Zvaničnu android aplikaciju za "Rock@Exit" festival sa bogatim sadržajem - satnicom, informacijama o izvođačima, kartama, informacijama o Novom Sadu - možete preuzeti OVDE.

Ulaznice na "Rock@Exit" po ceni od 2.499 dinara mogu se kupiti na ulazu na Tvrđavu.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA