Exit osiguran na milion evra! (FOTO)

Osiguranje od odgovornosti organizatora pokriva štete nastale usled: oštećenja mesta održavanja događaja, vremenskih nepogoda i požara u periodu trajanja festivala (od 10. do 13. jula) do sume od 1 milion evra po štetnom događaju

  • 0

Danas je potpisan ugovor o strateškom partnerstvu između "Uniqa" osiguranja i "Exita", po kome će ovaj festival po prvi put biti osiguran na sumu od million evra a ovo je ujedno i najveći iznos na koji je neki događaj osiguran u Srbiji.

- Ova polisa osiguranja je nekoliko desetina puta veća od onoga što nas zakon obavezuje, a odlučili smo se na ovaj korak jer je naša odgovornost da kao najbolji evropski festival budemo lideri ne samo u organizaciji događaja i najboljoj festivalskoj zabavi, nego i u osiguranju bezbednosti svih učesnika na festivalu - kaže Dušan Kovačević, direktor "Exita".

Osiguranje od odgovornosti organizatora pokriva štete nastale usled: oštećenja mesta održavanja događaja, vremenskih nepogoda i požara u periodu trajanja festivala (od 10. do 13. jula) do sume od 1 milion evra po štetnom događaju. Osiguranjem je pokrivena i zakonska odgovornost organizatora za štete koje prouzrokuje trećim licima prilikom organizovanja festivala, odgovornost u kampu u periodu od 8. do 15. jula, kao i zakonska odgovornost "Exita" za eventualne štete koje pretrpe zaposleni. Svi posetioci festivala, kampa, izvođači, tehničko osoblje i zaposleni u organizaciji festivala, osigurani su i od posledica nesrećnog slučaja - smrti usled nesrećnog slučaja i trajnog invaliditeta.

- "Uniqa" osiguranje već treću godinu za redom sarađuje sa "Exitom" i drago nam je što smo nakon tog perioda, kao krunu naše saradnje uspeli da realizujemo osiguranje koje ni jedan događaj nikada nije imao u našoj zemlji. Svim posetiocima ovogodišnjeg festivala želimo da poručimo da je ove godine dobra zabava na "Exitu" osigurana - rekla je Sonja Marić, direktor marketinga kompanije "Uniqa".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA