OD SLIKE MONIKE BELUČI DO PIROTEHNIKE: Pogledajte šta su zvezde Exita tražile od organizatora festivala!

Pogledajte šta su Stromae, Glorija Gejnor, bend "Hurts" tražiti da ih čeka pred njihov nastup na Petrovaradinskoj tvrđavi, gde će nastupiti na "Exit" festivalu

  • 0

Petnaesto izdanje najboljeg evropskog festivala dovodi poznate svetske zvezde, a zajedno sa zvezdama, ruku pod ruku, idu i njihovi neuobičajeni zahtevi. Pročitajte šta izvođače sa "Exita" 2014. očekuje pre i posle nastupa na omiljenim binama popularnog festivala!

"Disclosure", koji 10. jula nastupaju na "Dance Areni", na svoj specijalni nastup na Tvrđavu dolaze sa dva kamiona opreme u tur-busu kojim su prošli čitavu Evropu i došli direktno sa Glastonberija! Tehnički zahtevi za njihov nastup obećavaju spektakl jer su im potrebni specijalno dizajnirani LED ekrani koji daju efekat holograma na bini, a na nastupu koriste svetlo kakvo kod nas još nije viđeno! Takođe, za njihov Wild Life spektakl biće dopremljen poseban agregat koji može da podrži ovaj audio-vizuelni set!

Isti dan nastupa Stromae, koji je tražio hemijsko čišćenje za četiri kostima, a to u kojem će na kraju nastupiti verovatno diktiraju vremenske prilike i trenutno raspoloženje.

Veliku ceremoniju otvaranja festivala obeležiće nastup "Pet Shop Boys", koji zahtevaju da ih u bekstejdžu čeka čak šest različitih prostorija, dok u garderobama žele da vide dosta zelenila i biljaka. Članovi benda veliki su ljubitelji “Milka” čokolada, humusa, španskog “Rioja” crnog vina, a među željama je i stariji, kvalitetan francuski šampanjac. Pošto su kao  poseban zahtev stavili različite vrste pita, verujemo da će u narednim rajderima navoditi burek kao nezaobilaznu stavku, nakon što ga budu probali.

Glorija Gejnor je očigledno velika ljubiteljka plodova mora, te je za ručak pred nastup na glavnoj bini u petak, 11. jula, tražila čileanskog brancina i lososa na žaru, a od neuobičajenih zahteva, Glorija je baš onakva kakvu ste i zamišljali: na rajder listi nalaze se cvetni peškiri i porculanski set za čaj sa floralnim motivom!

Izgleda da članovi sastava "Rudimental" vole da slušaju muziku gde god da odu, pa su tako izrazili želju za CD plejerom u bekstejdžu. Kad je u pitanju alkohol, apetiti su im poveliki, a ukus prefinjen, te su tražili probranu žestinu: Courvoisier ili Hennesy konjak/brendi, Grey Goose Vodku i bocu Jack Danielsa br. 7. Pored svega ovoga, momci su tražili i tiket nacionalne igre na sreću, te ne budite iznenađeni ako sledeći dobitnik na Lotou bude- Rudimental!

Ekipa koja prati Dejmona Albarna, koji na glavnoj bini nastupa u subotu uveče, očigledno nije čula za štetnost pušenja jer su poručili 60 kutija cigareta, a ako vas zanima čime se okrepljuju pre i nakon nastupa, odgovor je da su prilično jednostavni - sve što su tražili je vodka Grey Goose, puno leda i sveže pripremljen suši.

Jedan od najpoznatijih DJ-eva na svetu, Skrillex dolazi u Srbiju privatnim čarter letom. On je kao i Albarn strastveni pušač i na listu želja je stavio čak četiri različite vrste cigareta.

Skrillex je tražio da ga u garderobi čekaju 3 crne bodi majice na V-izrez veličine S, dva para bokserica i sportske čarape. Kad ogladni, čekaće ga tortilja čips i salsa, pita, humus i švedska čokolada, a kad poželi da se osveži, tu su Grey Goose vodka i velike količine domaćeg piva!

Groznica subotnje večeri biće zapaljiva jer je za set Afrojack vs. Quintino tražena pirotehnika dovoljna za mini festival vatrometa. Pored toga, Afrojack će u nastupu koristiti i specijalno dizajnirane i mapirane LED ekrane, kao i i-Chat uz pomoć kojeg sa bine u toku nastupa komunicira i komanduje ljudima iz režije.

Jedan od najzanimljivijih rajdera poslali su članovi sastava "Hurts". Pored uobičajenih stvari kao što su kokice, kokosova voda, Smirnoff Red Vodka, Bombay Sapphire džin i najbolje lokalno pivo, članovi benda tražili su i uramljene slike Monike Beluči i Majk Tajsona! Očigledno neko iz grupe ima problema sa sinusima jer je na listi potrepština i posebna vrsta inhalatora, a tražili su i dosta vitamina C i deset pakovanja žvaka. Za nastup su tražili 24 dugačke bele ruže, te savetujemo ljubiteljima benda da budu u prvom redu, možda budu imali sreće da dobiju jednu!

Momci iz "Suede" su stari šminkeri, te su njihove želje kad je u pitanju hrana i piće poprilično skromne - sve što su želeli je suši i meksično pivo. Kad je u pitanju doterivanje za binu, stvari stoje malo drugačije: na listi zahteva su pegla i daska za peglanje, velika ogledala, gel i pena za kosu, fenovi i četke za garderobu.

Spektakularni nastup Deep Dish obeležiće specijalne instalacije od LED cevi posebno dizajnirane za novu turneju, a njihov set odlikuje najmoderniji dizajn i kombinacija LED ekrana i LED rasvete.

Još samo tri dana preostalo je do početka najboljeg evropskog festivala, koji će 10-13. jula biti održan na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, nakon čega se žurka nastavlja na

Sea Dance festivalu, 15-17. jula na jednoj od najlepših plaža Jadrana, Jazu kod Budve.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA