MOŽE LI ČUDNIJE?! Fanovi ubeđeni da znaju kako se zove ćerka Kajli Džener, a odao ju je snimak o trudnoći! (VIDEO) (FOTO)

Sestra Kim Kardašijan 1. februara rodila je ćerkicu, a iako još ništa nije poznato, njeni obožavaoci tvrde da znaju koje ime joj je dala

  • 3
Printskrin: Youtube/ Kylie Jenner

Najmlađa Kardašijanka Kajli Džener (20) šokirala je svet vešću da se 1. februara porodila i na svet donela devojčicu, a odmah nakon toga objavila je i poduži video o svojoj trudnoći u kojem je pokazala i bebu.

Kajli Džener šokirala svet vešću da se PORODILA, a onda objavila VIDEO o trudnoći u kom je pokazala i bebu!

Ipak, još uvek nije poznato kako će se njena ćerkica zvati, međutim, kako stvari stoje - fanovi se ne daju prevariti.

Iako je mesecima skrivala trudnoću, Kajlini fanovi koji su uspeli da slože kockice odmah su počeli sa nagađanjem kako će se nova beba u porodici Kardašijan zvati. Pomoću samo nekoliko tragova u Kajlinom videu doneli su zaključak.

Printskrin: Youtube/ Kylie Jenner

Naime, fanovi su ubeđeni da će se Kajlina beba zvati Butterfly (Leptirica), budući da najmlađa sestra Kim Kardašijan na snimku drži torbicu sa leptirima, nosi ogrlicu sa leptirima, knjigu na čijim koricama su leptiri, a prošle godine ona i njen verenik istetovirali su leptire. Ukoliko ne bude Butterfly, onda će se malena sigurno zvati Monarh (vrsta leptira), veruju Kajlini obožavaoci.

Pogledajte i o kom videu je reč:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA