≫ 

"Nije više mogao da izdrži": Aviciijeva porodica potvrdila da se slavni di-džej ubio?

Porodica najplaćenijeg svetskog di-džeja Aviciija iznela je saopštenje i rastužila milione njegovih fanova

  • 14

Porodica slavnog švedskog di-džeja Aviciija obratila se javnosti saopštenjem u kojem navodi kako Tim Bergling "nije mogao više da izdrži i da je želeo mir i spokoj", zbog čega strani mediji spekulišu da je reč o samoubistvu.

Avicii je imao samo 28 godina kada je pronađen mrtav u Muskatu u Omanu, 20. aprila, a njegova smrt šokirala je svet. Nagađalo se kako je Avicii preminuo zbog zdravstvenih problema, a njegova porodica rastužila je saopštenjem milione njegovih fanova širom sveta i podstakla nove sumnje u vezi sa njegovom iznenadnom smrću.

Iako uzrok smrti nije javno otkriven, Aviciijevi roditelji saopštili su u četvrtak da Tim "nije nije bio stvoren za mašineriju u kojoj je završio".

"Rekao sam im da ću umreti, da će me to ubiti": Avicii još 2014. želeo da prekine sa nastupima

Tim Bergling Avicii (1989-2018) Foto: Tanjug/AP

- Naš voljeni Tim bio je tragač, nežna umetnička duša koja je uvek tražila odgovore na pitanja od egzistencijalne važnosti. Bio je perfekcionista koji je postizao sve, koji je putovao i predano radio tempom koji ga je doveo do ekstremnog stresa - navedeno je u saopštenju roditelja.

Tim Bergling je umro 20. aprila 2018, a brend Avicii 2016! Status koji na potpuno neverovatan način opisuje smrt mladog di-džeja i tera na duboko razmišljanje

Sve o opasnoj bolesti koja je uzela život Aviciiju: Pogađa mlade, simptomi su jezivi, a izlečenje je moguće samo pod jednim uslovom

- Kada je završio turneju želeo je da pronađe životni balans da bi se osećao dobro i da bi mogao da radi ono što je najviše voleo, a to je muzika. Zaista se borio sa pitanjima o životu i sreći. Tim nije bio stvoren za poslovnu mašineriju u kojoj se zatekao. Bio je osećajan muškarac koji je voleo svoje fanove, ali ne i da budem u samom centru pažnje. Time, uvek ćemo te voleti i uvek ćeš nam nedostajati. Osoba kakva si bio i tvoja muzika držaće sećanje na tebe zauvek živim - navela je Timova porodica u pismu.

Dokumentarac o Aviciiju "Avicii: True Stories" sniman je četiri godine, Foto: Instagram/avicii

Podsetimo, Avicii je još 2014. godine poželeo da prekine sa turnejom usled zdravstvenih problema (borio se sa akutnim pankreatitisom), kao i toga da nije mogao da se nosi sa tolikom popularnošću. O njegovom životu snimljen je i dokumentarni film "Avicii: True Stories", premijerno prikazan u oktobru 2017. godine, a nakon njegove iznenadne smrti uklonjen je sa Netflixa.

Opširan i potresan status o Aviciijevoj smrti koji je mnoge naterao na duboko razmišljanje pročitajte OVDE

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    26. april 2018 | 20:57

    Rodbina iz Svedske kaze, da je bio veliki humanitarac i dobar covek!!!

  • ..

    26. april 2018 | 20:57

    Ovo je pretuzno! Bez reci... Pocivaj u miru! 🙏

  • Koks

    26. april 2018 | 20:11

    E covece zbog cega si se ti ubio kad si se nafatiro para trebo si da pobegnes iz te sredine kupis kucu I gotovo u srbiji se ubijaju zbog bed a nee iz obesti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA