Biblija Vitni Hjuston se prodaje za 95.000 dolara, a papir pronađen u njoj mnogi žele da imaju (FOTO)

- Našao sam Bibliju, odeću i CD-ove u kartonskoj kutiji pokraj smeća nakon što se odselila. Kontaktirao sam njenog menadžera oko stvari koje je ostavila, a on mi je rekao da ih zadržim - rekao je vlasnik

  • 1
Vitni Hjuston, Foto: Profimedia

Pop diva Vitni Hjuston preminula je 11. februara 2012. godine u svom domu u Beverli Hilsu. Vitni je preminula usled prevelike količine lekova koje je mešala sa alkoholom, nakon čega je izgubila svest u kadi i utopila se.

Slavna Vitni je nekoliko godina pre smrti živela u luksuznoj kući u Njuport Biču, a nakon što se preselila za sobom je ostavila mnogo ličnih stvari.

Agonija se nastavlja: Policija smatra da je ćerka Vitni Hjuston ubijena, glavni osumnjičeni je pevačicin usvojeni sin i bivši verenik pokojne Bobi Kristine!

- Našao sam Bibliju, odeću i CD-ove u kartonskoj kutiji pokraj smeća nakon što se odselila. Kontaktirao sam njenog menadžera oko stvari koje je ostavila, a on mi je rekao da ih zadržim - ispričao je vlasnik kuće u kalifornijskom gradu koji je sa Vitni imao potpisan ugovor o poverenju.

Vitni je imala 48 godina kada je preminula, Foto: Profimedia

Biblija koja je pripadala Vitni po večini stranica ima njen rukopis, a unutar nje nalazi se i venčani list nje i bivšeg muža, muzičara i plesača Bobija Brauna (49).

Hjustonova je u Bibliji zapisala i datum - 4. mart 1993. kada se rodila njena ćerka Bobi Kristina Braun, koja je preminula 2015. godine.

Vlasnik kuće nekretninu je prodao 2012. godine, a kako tvrdi bacio je sve stvari, osim Biblije koja mu je bila vrlo zanimljiva. Ovaj čovek Bibliju sada prodaje za 95.000 dolara!

Vitni Hjuston, Foto: Profimedia

Podsetimo, Vitni je imala čak 11 singlova na vrhu Bilbordove lestvice, a u karijeri je prodala više od 155 miliona ploča. Ova brojka svrstala ju je zauvek među najprodavanije izvođače u istoriji Amerike.

U Ginisovoj knjizi rekorda Vitni je navedena kao umetnica sa najviše nagrada u istoriji muzike. Hitovi poput 'I Wanna Dance With Somebody', 'Saving All My Love for You' ili 'I Will Always Love You"'od Vitni su stvorili večnu muzičku ikonu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA