Sve što ste znali o "Spajsicama", više ne važi: Od organizatora koncerata na turneji tražile su neverovatne stvari

Turneja koja je okupila "Spajsice" posle šest godina započinje u junu 2019. godine

  • 2
Spice Girls ponovo na okupu/ Foto: Profimedia

Nekadašnja jedna od najpopularnijih grupa "Spice Girls" u junu 2019. godine započeće veliku povratničku turneju, zbog koje su se okupile posle šest godina. Iako se pričalo da će im se pridružiti i Viktorija Bekam, to se prema najnovijim informacijama neće destiti, budući da ima privatnih poslovnih obaveza.

U javnost je navondo procurio spisak stavki koje "Spajsice" zahtevaju od organizatora koncerata kojih bi trebalo da bude ukupno sedam, a ono što je veliko iznenađenje jeste da su se totalno uozbiljile u odonosu na nekadašnje glavne zvezde žurki.

Više nema ni alkohola ni brze hrane, već se sada na njihovoj rajder listi nalazi puno voća i povrća, proteinski napici, mirišljave sveće, igraonice za decu i bebisiterke koje će ih čuvati u posebnim prostorijama i koje moraju da ispunjavaju uslove "Spajsica", budući da će decu povesti sa sobom na turneju.

"Spajsice" u punom sastavu/ Foto: Profimedia, Spread Pictures

- Sve su sada majke i imaju drugačije živote. Sve što ste znali o njima, više ne važi! U potpunosti su fokusirane na svoje porodice i novi način života - izjavio je izvor blizak nekadašnjim pop zvezdama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ccc

    13. januar 2019 | 18:55

    Viktorija ima najvise para od njih pa ne mora da bude tu dok ove se okupljaju samo da bi kintu zaradile iako se verovatno ni ne vole medjusobno

  • Krlja

    13. januar 2019 | 21:57

    Unovcile se 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA