"Bilo je previše, žao mi je Irine": Mel B napala Lejdi Gagu i Bredlija Kupera nakon njihovog romantičnog nastupa na dodeli Oskara (VIDEO)

Mnogi komentarišu da je između Lejdi Gage i Bredlija Kupera postoji nešto više od prijateljstva

  • 5
Mel B, Foto: AP/Tanjug

Lejdi Gaga i Bredli Kuper privukli su veliku pažnju na 91. dodeli Oskara kada su uživo izveli numeru "Shallow" iz ostvarenja "A Star is Born", kada su se na kraju romantičnog nastupa umalo dodirnuli usnama. 

Zvezde filma "A Star Is Born" zbog pogleda koje su razmenili tokom nastupa podgrejali su glasine da između njih ima nešto više od prijateljstva.

Bivša Spajsica Melani Braun, poznatija kao Mel B, rekla je da su pevačica i glumac preterali i da joj je žao Bredlijeve devojke, manekenke Irine Šajk.

Lejdi Gaga i Bredli Kuper tokom nastupa na dodeli Oskara, Foto: Profimedia

- Ovo je bilo zaista previše. Bilo mi je žao njegove devojke Irine. Pogotovo na kraju nastupa kada su se onako zbližili. To su ljubavni pogledi, zaista - rekla je Mel B u jednoj emisiji.

Kako je Lejdi Gaga raskinula veidbu sa Kristijanom Karinom, bivša Spajsica smatra da će upravo to podgrejati glasine o aferi pevačice i glumca.

Kako je Irina reagovala na poglede i dodire Bredlija i Gage pogledajte OVDE.

VIDEO: Lejdi Gaga i Bredli Kuper se zamalo poljubili na Oskaru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA