≫ 

Nakon što joj je na ruku stavio džinovski dijamant, verenik Džej Lo pevačici priredio iznenađenje koje bi svaku ženu oborilo s nogu! (FOTO)

Džej Lo udaje se za 6 godina mlađeg Aleksa

  • 8
Džej Lo i Aleks na romantičnoj destinaciji, Foto: Instagram/jlo

Dženifer Lopez (49) uskoro će četvrti put izreći sudbonosno "da", pošto ju je Aleks Rodrigez (43) verio na romantičnoj destinaciji na koju su otputovali potpuno sami!

Nakon što joj je na prst stavio dijamant vredan milion dolara, Aleks je u sobi Lopezovoj priredio preslatko iznenađenje.

Hodnik je posuo laticama ruža, isto kao i krevet na kojem je od istih simbolično napisao "Volim te".

Pogledajte kako to izgleda, a na snimku se vidi i Džej Lo koja u svilenom ogrtaču ulazi u sobu:

Dženifer i Aleks vezu su započeli u februaru 2017. godine, a na drugu godišnjicu veze jedno drugom su uputili javne, ljubavne čestitke.

- Dve godine smeha. Dve godine zabave. Dve godine avantura, uzbuđenja od rasta i učenja, pravog prijateljstva, i toliko ljubavi! Činiš moj svet lepšim, sigurnijim i stabilnijim mestom... usred našeg života koji se stalno menja i pomera... Činiš da se osećam kao tinejdžer koji sve počinje ispočetka. Svaki put kada pomislim da sam te 'osigurala', iznenadiš me na najlepši mogući način podsetivši me koliko sam blagoslovena jer sam te pronašla sada, u ovom momentu, u ovo vreme... Naše vreme. Volim te, mačo - napisala je Džen svom dečku, bivšem bejzbol igraču.

- Ne mogu da verujem da su prošle dve godine. Samo 730 dana, koji su proleteli, ali imam osećaj kao da smo oduvek zajedno. Suđeni smo jedno drugom i koliko mi značiš ne može stati u reči. Od bejzbol utakmica, putovanja preko sveta, do šoua u Vegasu. Sve smo odradili zajedno i svaki momenat sa tobom je dragocen. Gde će nas ovaj put odvesti nepoznato je, ali ne postoji niko koga bih želeo pored sebe više nego tebe. Putovanje tek počinje i uzbuđen sam zbog onoga što je pred nama. Tvoj naporni rad je bez premca. Tvoj nemilosrdni nagon i odlučnost teraju me da budem bolji čovek svakog dana. Ne postoji niko kao što si ti. Reči nikada neće moći pravedno da objasne šta u poslednje dve godine ti značiš meni. Hvala ti što si uvek svoja, za tvoju nepokolebljivu podršku i bezuslovnu ljubav. Volim te mnogo, Lola - napisao joj je tada Aleks.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mlj1228

    10. mart 2019 | 13:06

    Kad bi ste znali malo više o njoj, ne bi ste je ni pomenuli. Ta diktatorka i moderni robovlasnik, nema ni srca ni duše, jer je potpuno zaboravila odakle potiče. Da ste postavili pitanje njenoj bivšoj i današnjoj posluzi (robovima), imali bi ste sasvim drugo mišljenje o njoj. Video sam je lično kako se ponaša sa muzičarima, pa stim, mogu slobodno poverovati u verodostojnost reči jadnih ljudi koji su radili, i rade za nju.

  • uzas!

    10. mart 2019 | 12:33

    sa 43 banke trci na internet da obavestava....uzas! ove latice su tresh i za one bez ukusa...

  • Kemo

    10. mart 2019 | 12:29

    Zaboleh me uho sta je stavio il sta ce i stavljat jos, toliko od moje strane

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA