≫ 

Kim Kardašijan na hit način objasnila ćerki zašto ih stalno jure paparaci, a onda ju je mala Nort izblamirala zbog toga u javnosti (VIDEO)

Kim je na urebesan način odgovorila maloj Nort, a onda je devojčica uradila nešto neočekivano

  • 2
Kim Kardašijan u emisiji, Printskrin: Youtube/Jimmy Kimmel Live

Najpoznatiija svetska rijaliti zvezda Kim Kardašijan objašnjavala je ćerki Nort Vest zašto njihovu porodicu stalno jure paparaci, a njeno objašnjenje postalo je hit na društvenim mrežama.

Kim je gostovala u emisiji "Jimmy Kimmel Live", a voditelj je Kardašijanki pustio snimljen razgovor sa ćerkom u kojem joj objašnjava zašto su slavni, što je izazvalo smeh u studiju, pa i smeh samog voditelja.

- Zašto nas ljudi svakog dana fotografišu? - pitala je Nort.

- Pa, moje ime je Kim Kardašijan, a tata je Kanje Vest. On je pevač, izvođač, umetnik... Mama ima toliko talenata da ne može ni da se seti sve da ih nabroji - rekla joj je Kim.

Kim Kardašijan i Kanje Vest, Foto: Profimedia

Starleta je zatim otkrila da njena naslednica uživa u popularnosti i privlači pažnju gde god da se pojavi, pa ispričala jednu anegdotu iz stvarnog života.

- Pre neki dan bila sam sa Nort u kolima i prolazili smo kraj nekog venčanja, ona je izvirila na prozor i povikala: "Kim Kardašijan sedi ovde! Zdravo, ja sam Nort Vest, Kanje Vest je moj tata!". Bila sam u fazonu: "Oh, Bože", zatvorila sam prozor, sakrila se iza naočara... Posle toga smo imale ozbilljan razgovor - ispričala je Kim dok je studio vrištao od smeha.

Razgovor Kim i Nort pogledajte u videu ( od 07:57) ispod:

VIDEO: Koliko si narcis od nula do Kim? Kardašijanke počele da se druže sa svojim dvojnicama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA