Amber Herd uzvraća udarac: Džoni Dep je tokom svađe uništio njen penthaus od 3 miliona dolara i ima dokaze za to! (FOTO)

On njoj traži 50 miliona dolara za klevetu, a ona je sada uzvratila udarac tako što je podnela sopstvenu tužbu protiv njega

  • 3

Džoni Dep i Amber Herd, Foto: AP/Tanjug

Prema tvrdnjama njegove bivše žene, Džoni Dep (55) je tokom svađe 2015. godine uništio penthaus Amber Herd (32) vredan 3 miliona dolara, koji je koristila za svoju garderobu, zbog čega je glumica podnela tužbu protiv bivšeg muža.

Fotografije do kojih je došao Daily Mail, pokazuju nered u garderoberu, čak i uništene stvari, a svuda po prostoriji razbacan je nakit, odeća i obuća, među kojima su i kreacije svetskih dizajnera.

Amber i njen tim advokata sudu je dostavio ove fotografije nakon što je Dep tužio bivšu suprugu za klevetu potražujući odštetu od 50 miliona dolara.

Penthaus Amber Herd vredan 3 miliona dolara/ Foto: Profimedia

Amber tvrdi kako je nered napravio njen bivši suprug nakon žučne svađe koju su imali, a navodi kako se "često ne bi sećao svog nasilničkog ponašanja".

S druge strane, on odbacuje njene optužbe tvrdeći kako ništa od toga nije istinito, a njegov tim tvrdi da ima dokaze da je Amber bila nasilna prema njemu.

Amber tvrdi da je Dep uništio penthaous tokom svađe/ Foto: Profimedia

- Prevara suočena sa stvarnošću zahteva nove laži kako bi se održala. Ovo je jučerašnje ponašanje žene s prethodnim hapšenjem i zatvorom zbog porodičnog zlostavljanja... Samo je predstavila nove laži - naveo je njen advokat Adam Voldmen.

Dokazi koje je priložila AMber Herd/ Foto: Profimedia

Podsetimo, Dep je tužio bivšu ženu zbog članka objavljenog u decembru 2018. godine koji je napisala za "Washington Post", a u kojem je pisala o navodnom zlostavljanju u porodici tvrdeći kako do toga nikada nije došlo i da je njegova bivša žena prešla svaku granicu.

Amber je u maju 2016. godine zatražila razvod od glumca, uz optužbe da ju je verbalno i fizički zlostavljao "tokom cele veze".

VIDEO: Dve godine posle navodnog prebijanja Amber Herd, Džoni Dep progovorio o tome šta se desilo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ??

    13. april 2019 | 16:13

    Pa gde je dokaz da je to on uradio?

  • Marija

    13. april 2019 | 16:07

    Ona ima penthaus za garderobu? 🤦🏼‍♀️ Bože pomozi njenom mozgu. Pitam se samo ko joj je kupio stan?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA