Prštalo od luksuza: Kloi Kardašijan proslavila ćerkin 1. rođendan, na slavlje došao i Tristan, iako ju je prevario pred sam porođaj! (FOTO) (VIDEO)

Neverni Tristan ipak je bio pozvan na glamurozno slavlje priređeno za malu Tru

  • 0
Kloi Kardašijan sa ćerkicom Tru/ Foto: Profimedia

Kloi Kardašijan (34) proslavila je prvi rođendan ćerkici Tru (True), a glamuroznom slavlju prisustvovao je i njen bivši partner, bebin otac Tristan Tompson.

Iako je bio neveran u više navrata, a poslednji put je povredio Kloi tako što ju je prevario sa najboljom prijateljicom njene sestre Kajli Džener pred sam porođaj, košarkaš Tristan je ipak bio pozvan na veliko slavlje, gde se pokazao u očinskom svetlu, pa kod mnogih izazvao i emotivne reakcije.

 
 
 
View this post on Instagram
🦋A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Tristan je čak i čestitao malenoj prvi rođendan objavama na Instagramu.

- Savršena si. Moja devojčica je napunila godinu dana. Čoveče, vreme tako brzo leti, ali obožavam svaki minut koji provedem sa tobom. Jedva čekam da sedimo kod kuće i gledamo crtaće - napisao je ponosni tata.

 
 
 
View this post on Instagram
❤️❤️my princess❤️❤️ I love you soo muchA post shared by Tristan Thompson (@realtristan13) on

Mala Tru dobila je luksuznu proslavu, kako je i bilo očekivano od porodice Kardašijan, a mama je blistala kraj svoje mezimice.

- Srećan rođendan, moja slatka Tru! Ti si moja istinska beskonačna ljubav! Čast mi je i toliko sam zahvalna što sam tvoja mama! Danas i do kraja vremena, volim te! Imamo celu večnost - napisala je Kloi.

Gomilu fotografija objavila je na Instagramu, pa pogledajte kako je sve izgledalo:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA