Elis Kuper progovorio o "paktu smrti" koji ima sa suprugom

- Ne bih mogao živeti bez nje. Uvek smo govorili da nikada neće doći vreme kada će jedno žaliti za drugim - rekao je roker

  • 4

Poznati rok muzičar Elis Kuper otkrio je kako sa svojom suprugom Šeril Godard ima "pakt o smrti" prema kojem će, kada dođe vreme, napustiti ovaj život zajedno.

Šokantni plan se odnosi na smrt bilo kojeg od njih dvoje, a muzičar je naveo da je razlog taj što ne mogu preživeti jedno bez drugog.

- Ne bih mogao živeti bez nje. Uvek smo govorili da nikada neće doći vreme kada će jedno žaliti za drugim. Kada god se to desi, zajedno ćemo otići - rekao je.

Alice Cooper with Wife, Alis kuper sa suprugom Elis Kuper sa suprugom, Foto: Profimedia

Njih dvoje su u braku 43 godine, a zaljubili su se kada je Šeril počela da pleše na njegovim nastupima 1975. godine. Elis je uvek isticao kako je Šeril njegova najbolja prijateljica.

- Oženite devojku u koju ste zaljubljeni. To je bitna stvar. Nemojte se venčati sa djevojkom koju samo volite. Mi se nikada ne svađamo i nikada nismo prevarili jedno drugo. Još uvek smo savršen par - rekao je popularni muzičar.

Par se venčao 1976. godine i imaju troje djece - ćerke Calicao (38) i Sonora (27) i sina Dashiella (34).

Ovom prilikom Elis je otkrio i da je 1970-ih prestao da konzumira kokain kada je shvatio da većina njegovih prijatelja nije preživela zbog korišćenja droge.

Elis, Alis Kuper Elis Kuper, Foto: AP/Tanjug

- Živeo sam u periodu velike kokainske mećave. Nisam znao ni jednu osoba koja ga nije konzumirala. Preživeo sam, ali mnogi moji prijatelji nisu - kazao je on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA